izgleda sjajno

Nije skupo, a ostavlja utisak: Zbog najnovijih fotografija Irine Šajk ćete odmah otići u kupovinu

0

Da biste ostavili utisak, nije neophodno da potrošite previše novca i truda, a najnoviji trend pred kojim je poklekla i ruska manekenka odličan je primer.

Irina Šajk često inspiriše street style kombinacijama
Irina Šajk često inspiriše street style kombinacijamafoto: @Tiziano.Raw / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk već godinama živi u Njujorku, gde stanuje sa ćerkom Leom de Senom, koju je dobila s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom.


Kada ne šeta modnim pistama širom sveta, lepa Ruskinja je kao i svaka druga mama, obavlja svakodnevne obaveze, vodi ćerku u školicu i provodi sate u parku, a američki paparaci prate je u stopu.


Tako smo do sada mnogo puta imali priliku da iskoristimo njene fotografije kao inspiraciju za svakodnevne modne kombinacije, a Irina je poznata po tome što vrlo udoban i ležeran stajling ume da "začini" glam elementima.

Upravo je takav spoj nespojivog njena najnovija odevna varijanta, u kojoj je Irina Šajk fotografisana pre nekoliko dana, kada je trknula da kupi Lei igračku Hello Kitty.

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za ovu priliku manekenka je odabrala pantalone širokih nogavica, dugačak i blago strukiran kaput i čizme s tankim štiklama, potpuno pripijene uz nogu.

 

Duks uz eleganciju? Može!


Uz sve to kombinovala je, pomalo neočekivano, klasični duks s kapuljačom, koji u poslednje napušta sportski stil i sve češće se nosi uz elegantnije komade.

 

Crna modna kombinacija Irine Šajk sastavljena od čizama, duksa i elegantnog kaputa
Crna modna kombinacija Irine Šajk sastavljena od čizama, duksa i elegantnog kaputafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tako je italijanski brend Miu Miu pokazao u kolekciji za 2023. na koji način nositi duksericu s kapuljačom sa kardiganom i kamel kaputom, a ovaj komad je deo novijih kolekcija kuća Gucci, Totême, A.P.C, Loewe, Loro Piana...


Postoji mnogo načina da se kombinuje ovaj komad, a u galeriji možete videti kako ga nose poznate devojke u našoj zemlji.

1 / 5 Foto: Instagram / jelenadjokovicndf

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Zanosna Irina Šajk

 

makonda-tracker