u trendu

Zovu ih NESEKSI PANTALONE i žene ih obožavaju: Nikol Kidman nosi kao remek-delo najbolji model za sve od 18 do 88 godina

0

Slavna glumica pokazala je kako izgledati elegantno 

Nikol Kidman i Kit Urban na meču Novaka Đokovića i Danila Medvedeva na Njujork Openu
Nikol Kidman i Kit Urban na meču Novaka Đokovića i Danila Medvedeva na Njujork Openufoto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Ako postoji trend koji je proteklih sezona osvojio bukvalno sve – holivudske zvezde, "obične" devojke, žene različitih godina, to je definitivno ovaj.


Dok su ranije bile samo deo odela i najelegantnijih izdanja, poslovne pantalone sada viđamo i u ležernim modnim kombinacijama, u raznim prilikama i situacijama, a oskarovka Nikol Kidman pokazala je kako pomešati ova dva stila.


Ona je pre nekoliko dana uslikana na aerodromu u Sidneju, dok se sa suprugom vraćala iz domovine, a tom prilikom izgledala je vrlo šik.

Njen izbor bile su otmene pantalone visokog struka i širih nogavica, vrlo praktičan model koji američki InStyle naziva "neseksi pantalonama" zbog njihove "kancelarijske estetike".

 

Nikol Kidman u poslovnim pantalonama, belim patikama i prugastoj košulji
Nikol Kidman u poslovnim pantalonama, belim patikama i prugastoj košuljifoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zahvaljujući svojoj zagasitoj i braon boji, pantalone Nikol Kidman su veoma zgodne za kombinovanje jer idu uz većinu boja, a mogu da se nose uz najobičniju belu majicu, kao i iz košulju, sako, elegantnu bluzu, pa čak i kratak duks uz telo.

 

Jednako dobro ovaj model izgleda i s patikama i sa cipelama sa štiklama, a Nikol je napravila sjajan balans elegancije i nonšalancije jer je pantalone ponela s belim patikama i kropovanom prugastom košljuom.

 

Nikol Kidman sjajno kombinuje poslovne pantalone
Nikol Kidman sjajno kombinuje poslovne pantalonefoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poslovne pantalone ostaju trend i 2024.


Baš kad su usred pandemije virusa korona zavladale trenerke, influenserke su nas trgle iz preterane ležernosti i udobnosti nametnuvši poslovne pantalone kao vodeći trend.


Jednako udobne, jer se mahom nose one širih nogavica, ove pantalone su ušle u svakodnevni način odevanja i obavezan su deo kolekcija vodećih brendova proteklih godina.

 

Nemačka influenserka Leoni Hane u poslovnim pantalonama
Nemačka influenserka Leoni Hane u poslovnim pantalonamafoto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obožavaju ih mnoge slavne trendseterke, pa smo u njima videli Belu i Điđi Hadid, Hejli Biber i mnoge druge čiji se stil ceni, a one ih nose u svim prilikama i na sve zamislive načine!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Metalik pantalone

 

makonda-tracker