stil influenserki

SVE trendi devojke u Kopenhagenu ovih dana nose ISTU FRIZURU! Svako ume da je napravi, a treba vam samo jedna gumica

0

Ako pitate influenserke koje su ovih dana u Danskoj koja frizura je hit godine, dobićete isti odgovor, a ona je tako jednostavna da ne možemo da  verujemo da je trend!

Nedelja mode u Kopenhagenu jedna je od najpraćenijih u Evropi
Nedelja mode u Kopenhagenu jedna je od najpraćenijih u Evropifoto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da, bob je vanvremenski, da, dugi talasi vam daju romantičan izgleda i, da, sakriti kosu ispod kape je uvek dobra caka za efektan izgled u poslednjem trenutku.


Međutim, na aktuelnoj Nedelji mode u Kopenhagenu, dominira tako jednostavan stil da prosto ne možemo da poverujemo da postaje trend – frizura koju svako može da napravi i demonstracija je modnog minimalizma.


Naime, na fotografijama influenserki i zaljubljenica u modu koje ovih dana posećuju revije na najvećoj modnoj svetkovini u Danskoj primetili smo da dominiraju – niske punđe.

 

Pogledajte u galeriji kakve smo sve videli ovih dana.

1 / 5 Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia


Uglavnom su u pitanju frizure bez šiški, izvučenih pramenova i sličnih ukrasa, kose vezane tik iznad vrata tako da se postiže uredan, jednostavan look koji je mešavina ležernosti i elegancije. U zavisnosti od toga da li vam je kosa kraća ili duža, punđa može da bude i vrlo bogata i složena ili prosta i ultrapraktična!

 

Niska punđa je uvek odlično rešenje, a ne trebaju vam čak ni detalji poput šnalica i zanimljivih traka da izgledaju lepo
Niska punđa je uvek odlično rešenje, a ne trebaju vam čak ni detalji poput šnalica i zanimljivih traka da izgledaju lepofoto: Shutterstock

Devojke u Kopenhagenu dodatno su "začinile" svoja izdanja birajući efektne trake za kosu, ali ovaj klasični stil izgleda najbolje kada se nosi s običnom crnom gumicom. Imajte u vidu da, kao i uvek kada je kosa podignuta, niske punđe zahtevaju savršenu šminku i naglašene oči, a odlično idu uz bilo koji autfit.

 

 

BONUS VIDEO Kako se pravi frizura Barbie updo?

 

 

makonda-tracker