lekcija iz mode

Raskošno, moderno i toliko IMPOZANTNO da OBARA S NOGU: Princeza Viktorija STAJLINGOM opčinila Stokholm

0

Ovo je zasigurno jedna od najimpozantnijih haljina koje su pripadnice kraljevskih porodica nosile u poslednje vreme 

METALIK LJUBIČASTA HALJINA PRINCEZE VIKTORIJE OBARA S NOGU
METALIK LJUBIČASTA HALJINA PRINCEZE VIKTORIJE OBARA S NOGU foto: Christine Olsson/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Viktorija od Švedske prisustvovala je događaju koji je okupio neke od najsjajnijih svetskih umova na banketu za dodelu Nobelove nagrade u Stokholmu.

 

Tokom cele noći ona je uživala i veoma dobro se zabavila, a ono što je su svi primetili je njena prelepa haljina metalik ljubičaste boje, koja jednostavno nije mogla ostati nepremećena.

 

Princeza Viktorija je ponela neobičnu haljinu od teškog satena na jedno rame koja je u predelu struka imala široki pojas, a od njega je padala u velikim naborima i formirala je veliki krug.

 

 

Ko god ju je video zaista je mu je bilo teško da odvoji pogled od ovog impozantnog izdanja. Za stolovima koji su bili ukrašeni vazama sa šarenim buketima cveća predstavljen je bogati izbor hrane.

 

Na ovom važnom događaju Viktoriji su se pridružili i otac i majka kraljica Silvija. U međuvremenu, Viktorijin suprug, princ Danijel, takođe je bio na visini zadatka ponevši smoking modernog kroja koji mu je stajao kao saliven.

 

IMPOZNATNO IZDANJE ŠVEDSKE PRINCEZE
IMPOZNATNO IZDANJE ŠVEDSKE PRINCEZE foto: Jonas Ekströmer/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Viktorija je svoj elegantan izgled dopunila zlatnom ogrlicom i još jednim, tanjim lančićem. Nosila je i statement minđuše od zlatnog i crnog materijala.

 

Ceo autfit upotpunila je visokim štiklama koje  su doprinele još elegantnijem izgledu. Upečatljiva šmika istakla je njene oči i naglasila crte lica. 

 

Princeza je kosu podigla u glatku punđu, koja je uz sve ovo, čini se, bila pun pogodak. 

 

Kraljevskom paru - koji je u poseti Velikoj Britaniji - pridružili su se princ Vilijam i Kejt Midlton, koji su ranije danas dočekali goste u zamku Vindzor.

 

Bonus video:

 

Prelepo izdanje Viktorije Bekam 

 

 

makonda-tracker