ma, savršeno!

Omiljeni jesenji komad u boji koja vraća OSMEH na lice: Kraljica Leticija spojila MODERNO i KLASIČNO i postigla MAGIJU

0

Istovremeno klasičnan, ali i modernan stajling koji čini da svaka žena izgleda kao kraljica 

Kraljica Leticija potvrdila najtrendi jesenji stil
Kraljica Leticija potvrdila najtrendi jesenji stil foto: 711/QUILEZ/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Poslednji dani leta i nešto niže temperature ponovo nas teraju da se zapitamo šta je to što će ove jeseni biti modni must have.

 

Kao i svake godine sve oči javnosti uprte su u poznate dame, a jedna od najbolje obučenih žena u Evropi svakako je i španska kraljica Leticija.

 

Ona je predsedavala dodelom nagrada UNICEF-a u Španiji, kojima se odaje priznanje za posvećenost pojedinaca, institucija ili grupa koji doprinose promeni života najugroženije dece i unapređenju odbrane dečijih prava.

 

 

Na ovom događaju kraljica Leticija je pokazala kako se klasično odelo može nositi u svim prilikama. Odabirom boje Leticija je pun pogodak.

 

Ona je za ovu priliku ponela svetlo ružičasto odelo poznatog svetskog brenda koje košta oko 500 dolara i pantalonama sa istim potpisom od oko 278 dolara.


Ispod sakoa kraljica je nosila belu bluzu brenda Carolina Herrera u beloj boji koju je nosila do sada u više prilika i različitih kombinacija.

 

Klasično, a moderno izdanje kraljice Leticije
Klasično, a moderno izdanje kraljice Leticije foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Uz sve ovo savršeno su se uklopile sandale sa štiklom veličine 5,5 cm Isabel Abdo 'Carrie' sa upečatljivom šnalom, koja im je davala doze elegancije.

 

Ova izuzetna obuća je napravljena u Španiji od kozje kože vrhunskog kvaliteta, pa ne iznaneđuje što su i one čest izbor jedne od najomiljenijih kraljica u Evropi. 

 

Bonus video:

 

Smart casual izdanje Ane Ivanović 

 

 

makonda-tracker