fenomenalno

Kako iskopirati Anđelinu Džoli za posao ili šetnju? Trendi & urban stajling koji je efektan ako imate i 17 i 77 godina

0

Anđelina Džoli uvek bira praktičan stajling koji je neopisivo trendi i nije bez razloga među najbolje obučenim glumicama

Anđelina Džoli uslikana na ulicama Los Anđelesa
Anđelina Džoli uslikana na ulicama Los Anđelesafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska zvezda Anđelina Džoli ovih dana ima pune ruke posla i pregršt obaveza kojima se posevtila.

 

U poslednje vreme aktuelna je zbog snimanja filma Marija, gde će oživeti čuvenu opersku divu Mariju Kalas, a nema sumnje da će taj film privući mnogo pažnje, kako zbog Marijinog neverovatnog privatnog života, tako i zbog toga što je Anđelina uvek tema dana, gde god se pojavi.

 

Osim toga, nedavno je otvorila vrata svog prvog maloprodajnog prostora, Atelje Džoli (Atelier Jolie) u Njujorku, čemu se takođe posvetila svim srcem.

 

Ovog puta je 48-godišnja glumica viđena u Los Anđelesu, dok je napuštala stan gde je bila u poseti, a njen stajling je bio za nijansu drugačiji od onog što inače viđamo, ali svakako je igrala na sigurno!

Naime, bivša supruga Breda Pita obožavala all black autfite, te ju je retko možemo videti u nekoj kombinaciji koja nije crna (izuzev, njenoj voljenoj bež boji).

 

Sivo-crni stajling Anđeline Džoli
Sivo-crni stajling Anđeline Džolifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedini izuzetak od monohromatske crne kombinacije bio je sivi džemper, jednostavan odevni komad koji je apsolutno neophodan u ormaru, a Anđelina je pokazala kako se kombinuje na maestralan način, tako da budete trendi, praktični i biće vam komforno, a bez mnogo truda. Naime, ona ga je uklopila sa oversized crnim pantalonama, crnu torbu "preko ruke" i neizostavne visoke štikle.

 

Šik i idealno za šetnju, posao, opušteni izlazak...

 

Bonus video:

Isabel Marant patike iz 2010.

 

makonda-tracker