jesenja inspiracija

Srpkinje ga obožavaju, a čini da SVE IZGLEDA SKUPLJE: Anđelina Džoli ima JEDINI MANTIL koji vam treba svake jeseni

0

Ovaj model mantila, idealnog za prelazno vreme, slaže se uz sve boje i stilove, vrlo je udoban i čini da izgledate otmeno bez mnogo truda

Anđelina Džoli obožava sveden i damski stil
Anđelina Džoli obožava sveden i damski stilfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Američka glumica Anđelina Džoli ovih dana boravi u Njujorku, gde je na aerodromu "Džon F. Kenedi" juče viđena u društvu ćerke Vivijen Džoli Pit.


Odlično raspoložena holivudska zvezda bila je u prirodnom izdanju, bez trunke šminke, a opredelila se za poslovni autfit koji možda i nije najbolji izbor za putovanje.


Ona se pojavila u elegantnim pantalonama širih nogavica i svetloroze salonkama s visokim i tankim štiklama, ali je deo njenog stajlinga o kome se danas najviše priča bez sumnje mantil.

 

Anđelina se opredelila za najpopularniji model mantila na svetu – klasični trenč, vrlo lagan komad kojim je struk naglasila uz pomoć pojasa vezanog u mašnu.

 

Anđelina Džoli izgledala je božanstveno u klasičnom bež trenč mantilu, u društvu ćerke Vivijen
Anđelina Džoli izgledala je božanstveno u klasičnom bež trenč mantilu, u društvu ćerke Vivijenfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njen izbor bio je model bež boje, neutralno rešenje pogodno uz bilo koju odevnu kombinaciju, a on pada malo ispod kolena i čini stil Džolijeve vrlo otmenim.


Trenč mantili spadaju u najpopularnije na svetu, a prve je osmislio Tomas Barberi, koji je 1879. godine napravio gabarden, materijal otporan na vetar i vodu, a od njega je izradio lagani mantil koji je za vreme Prvog svetskog rata nosila britanska vojska.

 

Uskoro je on ušao u žensku modu i od tad ne izlazi iz nje – u pitanju je ultimativni komad za prelazno doba godine koji se slaže uz svaki stil.

 

Slavne dame s domaće i strane javne scene obožavaju klasične trenč mantile, a ovo su neki od lepših modela koje smo videli.

1 / 5 Foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker