divno!

PEPELJUGA ili MALA SIRENA? Hajdi Klum božanstvenom haljinom na Diznijevoj proslavi podsetila na stil pravih princeza

0

Na afterpartiju 75. dodele Emi nagrada nije bilo lepše haljine od one koju je Hajdi Klum nosila na Dizni proslavi.

Hajdi Klum
Hajdi Klumfoto: Jerod Harris / Getty images / Profimedia

75. dodela Emi nagrada protekla je u punom sjaju i prisustvu najvećih zvezda u svetu glume. Svi su zablistali na crvenom tepihu Los Anđelesa, a posebno su se slavne dame potrudile da pokažu modnu nadmoć na sve načine.

 

Kako to obično bude nakon ovako velikih i glamuroznih događaja, organizuju se afterpartiji, a jedan od njih organizovala je Volt Dizni kompanija. 

 

Njoj je prisustvovala i nemačka manekenka i deo šou-programa Amerika ima talenat Hajdi Klum, a svojom pojavom je zasenila i najslavnije glumice u Los Anđelesu!

Naime, supruga Toma Kaulica pojavila se na žurki Volt Dizni kompanije obučena tematski — u stilu prave princeze!

 

Hajdi je ponela tirkiznu elegantnu haljinu u stilu i Pepeljuge i Male sirene, a čini se da od nje nije bilo nijedne lepše... Reč je o haljini s potpisom Tony Ward Couture, sirena kroja i asimetričnog gornjeg dela.

 

Hajdi Klum na Dizni proslavi
Hajdi Klum na Dizni proslavifoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Model je na jedno rame, plisiran u gornjem delu, a potom ravno pada i samo se s jedne strane produžava u elegantan šlep, koji daje pravi efekat haljine za princeze. Hajdi je uz haljinu ponela minđuše u istoj boji i kontrastni crveni lak, a kod šminke su takođe preovladale plave nijanse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHION (@fashionplutus)

 

Prelepo!

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Hajdi Klum
 

 

makonda-tracker