kakva mašta!

Deo njenog kostima – DESETORO LJUDI! Kraljica Noći veštica Hajdi Klum sinoć je ponovo očarala Holivud otkačenom maskom

0

Nemačka lepotica svake godine prevaziđe sebe, a ove se svojski potrudila da se na svojoj žurki pojavi u kostimu za pamćenje

Hajdi Klum važi za kraljicu noći veštica zbog svojih kreativnih i neobičnih kostima
Hajdi Klum važi za kraljicu noći veštica zbog svojih kreativnih i neobičnih kostimafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Poznate ličnosti, naročito u Holivudu, obožavaju Noć veštica i ne štede novac i vreme da za ovaj praznik pripreme najbolji mogući kostim.


Oni organizuju profesionalno fotografisanje, prave velike i glamurozne žurke, šetaju ceo dan komšilukom da bi nasmejali i oduševili što više ljudi... Ipak, kada je reč o Noći veštica, samo je jedna slavna dama njena kraljica i neko ko uvek ima najotkačeniji kostim – nemačka manekenka Hajdi Klum.


Svi su i ove godine željno iščekivali da vide kostim koji je Hajdi spremila za svoju tradicionalnu žurku koja okuplja poznate, a ona se pojavila kao džinovski paun. I to ne bilo kakav!

 

Manekenka je bila odevena u plavi kombinezon, dok su deo njenog kostima i ogromna krila od veštačkog perja koja zapravo formira desetoro izvođača cirkuske trupe Cirque du Soleil. Oni su formirali pravu ljudsku piramidu, a potom se oko Hajdi uvijali, savijali i leteli kroz vazduh.

 

1 / 5 Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Da sve bude još bizarnije i komičnije, Hajdin suprug Tom Kaulic maskirao se u džinovsko jaje.


Hajdi Klum je titulu nekrunisane kraljice Noći veštica i te kako zaslužila, budući da sve godine prevaziđe sebe složenim i vrlo realističnim kostimima, koji su neretko bizarni i vrlo duhoviti.

 

Tako se ona jednom pojavila kao ogromni crv, a ranijih godina smo je videli i kao vanzemaljku, Fionu iz "Šreka", Majkla Džeksona u spotu za pesmu "Triler", gospođu u godinama, sebe u pratnji klonova, Džesiku Rebit iz "Ko je smestio Zeki Rodžeru", ljudsko telo bez kože...

 

Pogledajte neke od njenih nezaboravnih kostima.

1 / 9 Foto: Richie Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Hajdi Klum

 

makonda-tracker