trend u najavi

Ove cipele kraljice Leticije ćete pogledati dvaput: Nekima su MODNI ZLOČIN, a drugima najbolja zamena za visoke štikle

0

Španska kraljica pojavila se u Toledu u vrlo šik izdanju, ali je čak i ultraefektni sako ostao u senci neobičnih cipela koje bi mogle da dominiraju narednih godina

Kraljica Leticija, supruga španskog kralja Felipea VI
Kraljica Leticija, supruga španskog kralja Felipea VIfoto: EPA-EFE/ISMAEL HERRERO

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija od Španije otvorili su pre nekoliko dana novu bolnicu u Toledu, a ponovo su bili na visini modnog zadatka.


Jedan od najbolje odevenih parova Evrope uvek uspeva da ostavi izvanredan utisak izgledom, a španska kraljica Leticija je sklonija modnim eksperimentima od svog supruga, pa umešno kombinuje aktuelne trendove i klasičnu eleganciju.


Za ovu priliku odabrala je crne elegantne pantalone u spoju s crno-belim pepito blejzerom brenda Uterqüe , nešto dužim modelom s dvorednim kopčanjem, a iako je ovo izdanje veoma efektno zasenio ga je kraljičin izbor obuće.

 

Pogledajte njen stajling.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ISMAEL HERRERO

 

Retro cipele kraljice Leticije


Leticiija od Španije, koja obično nosi vrtoglavo visoke štikle, sada se opredelila za vrlo neobičan model salonki – cipele brenda Pretty Ballerinas nazvane Kendall čija cena iznosi 249 evra.


Ove nesvakidašnje cipelice izdvajaju se niskom štiklom, koja nije svima po ukusu i mnogi je svrstavaju u obuću za starije dame, ali se ona već nekoliko sezona na mala vrata vraća u modu.

 

Tako tzv. kitten heels cipele i čizme možemo videti na vodećim svetskim trendseterkama poput Alekse Čang, a to što se u njima pojavila španska kraljica Leticija ogroman je plus za ovaj retro model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kary's (@karys_agrinio)


Ova niska štikla bila je, inače, omiljena nekadašnjoj prvoj dami Amerike Džeki Kenedi i glumici Odri Hepbern, a ona pruža svu eleganciju koja odlikuje visoke potpetice, ali je daleko zgodnija ako morate dugo da stojite ili hodate na štiklama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanfinfon (@fanfinfonshoes)


Kitten štiklica je vrlo praktična modna caka je nudi malo visine i podiže stajling na viši nivo, ali nam omogućava da zadržimo i udobnost, uz suptilni dašak elegancije.

 

Može se nositi i u dnevnim i u večernjim prilikama, a odlično se kombinuje i s farmerkama i s mini-suknjama i definitivno je trend koji bi vredelo da se zadrži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Low Heels (@lowheels.co.uk)

 

BONUS VIDEO

Maison Margiela Mary Jane cipele, večni trend

 

makonda-tracker