odličan izbor

Tako su ŠIK, trendi i nezamislivo udobne: Ove čizme su idealan izbor ako ne volite visoke potpetice, a želite eleganciju

0

Ukoliko želite da nosite trendi, ali udobnu obuću, bez visoke potpetice, ove čizme su pravi izbor.

Čizme s niskom petom su idealan izbor ove zime
Čizme s niskom petom su idealan izbor ove zimefoto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Ako želite da budete elegantni i tokom zimskom perioda, a da ne nosite visoke potpetice, apsolutno možete naći neku zlatnu sredinu, i biti praktični i trendi istovremeno.

 

Kupovina dobrih i kvalitetnih čizama, koje su istovremeno moderne, uvek je primaran zadatak kada je šoping u pitanju.

 

Ukoliko pak niste za potpuno ravne čizme, čizme s niskom petom sve su popularnije među zaljubljenicama u modu i influenserkama! 

 

Nova moda vratila nam je mnogo retro modela koji su bili vrlo praktični i udobni, pa je tako omiljena niska štikla Džeki Kenedi i Odri Hepbern ponovo in! Ona pruža svu eleganciju koja odlikuje visoke potpetice, ali je daleko zgodnija ako morate dugo da stojite ili hodate na štiklama.

Bilo da su crne, braon, bordo ili u nekoj šarenoj varijanti, kitten heels čizme mogu biti perfektan izbor za ovu sezonu, a brojni brendovi su ih već uvrstili u svoju ponudu, pa je izbor jako širok!

 

"Mala potpetica" je postala superefektna iz više razloga. Najpre, za razliku od potpuno ravnih čizama, one vam ipak nude malo visine, a time se kombinacija podiže na viši nivo, a zadržava se udobnost i daju dodatnu elegantnu notu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kenneth Cole (@kennethcole)

Mogu se nositi i danju, na posao ili za bilo kakvu dnevnu priliku, a za noćne izlaske i slavlja takođe su odličan izbor, jer su dovoljno svečane i udobne da u njima provedete i izdržite noć.

 

Ono što su tokom toplijih dana baletanke i mokasine, sada postaju čizme s niskom petom, a Vog insistira na tome da će se vremenom pokazati i kao najpametnija investicija!

 

Na sve to, nema nikakvog drastičnog odricanja od komfora.

 

Kako se kombinuju?

 

To je još jedna od njihovih prednosti: mogu se nositi na milion načina i uz isto toliko kombinacija.

 

Zimi obucite mini-suknju i džemper, a uz njih ove čizme i dobijate perfektno šik autfit za hladne dane. Obucite ih uz džemper i farmerke i opet dobijate autfit "za svaki dan".

 

 

Neki od perfektnih modnih komada za kombinaciju s njima jesu...

 

  • Pantalone s širokim nogavicama

Ova kombinacija je postala ultratrendi. Čizme koje idu najbolje uz njih jesu one sa špicastim vrhom.  Ponesite još i oversized blejzer i dobijate kombinaciju koju rado nose Francuskinje.

 

 

  • Farmerke + kamel varijanta

Kamel čizme s niskom petom uklopite uz farmerice i kamel kaput, kao i torbu u sličnoj nijansi... Vrlo sofisticirano!

 

  • Maksi-haljine

Ako ste pobornica udobnih haljina, slobodno ponesite omiljenu maksi-haljinu uz čizme s niskom petom. Osećajte se udobno i prijatno.

 

 

 

  • Duga suknja

Isto važi i za duge suknje koje ćete uklopiti uz omiljenu bluzu ili neki krop komad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by find. (@officialfind)

 

Bonus video

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

 

makonda-tracker