imate li svoj model?

Nisu elegantne, ali su URBANE, TRENDI i kombinuju se uz — DOSLOVNO SVE! Ova obuća je najpraktičniji model za hladne dane

0

Ako više volite udobnije kombinacije u hladnijim danima, ove čizme su odličan izbor jer se nose uz gotovo svaki autfit iz ormara!

Ove čizme biće efektan i praktičan izbor za jesen i zimu
Ove čizme biće efektan i praktičan izbor za jesen i zimufoto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Ove zimske sezone u fokusu su, naravno,  čizme!

 

Došlo je vreme za topliju obuću, kako su dani sve hladniji, a treba da nam je važan i kvalitet i pristupačnost i praktičnost i nosivost... Jasno, nije na odmet ni ispratiti trendove, ali određen tip obuće uglavnom se svake sezone vraća u modu.

 

Ipak, neki modni noviteti pomalo i iznenađuju, recimo, bele čizme postale su veliki trend, uprkos ozloglašenoj boji i nezgodnijem održavanju.

 

Za ljubiteljke klasičnije elegancije, visoke čizme su uvek dobar izbor,  a ako ne želite visoke potpetice, kitten heel modeli su prava stvar za vas.

Međutim, možete apsolutno izgledati šik i u potpuno ravnim čizmama.  Jedan model svake sezone preplavi gradske ulice, a obožavaju ga čak i one dame koje preferiraju elegantniji stil. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Corbo (@ashleycorbo)

 

Reč je o chunky čizmama, koje se opiru svim trendovima i uvek su prvi izbor kada dođu hladniji meseci. Bilo da su u pitanju kombat čizme ili martinke, ovaj model je nosiv u svim mogućim prilikama. Recimo, Blejk Lajvli svoje chunky čizme kombinuje sa Šanelom, čime dokazuje da je u pitanju pravi kameleon od komada.

 

Osim što se lako kombinuje sa svakog garderobom, ove čizme čuvaju stopala suvima,  a must have su i zbog toga što su urbane i neuništive, pomalo čak i buntovne.

 

 

Sa čim se nose?

 

Sa svime! Oversized kaputima, suknjama, haljinama, farmericama, jaknama, prslucima....

 

 

Pokazale su se vrlo praktičnima i univerzalnima, jer se uklapaju u svaki stil, bez obzira na to preferirate li modni minimalizam ili volite da ostavite utisak detaljima.


Naročito je korisno što takvi modeli mogu da izduže figuru i dodaju koji centimetar, ali bez svih onih muka koje podrazumeva nošenje štikli: takve čizme su udobne i lepo prijanjaju uz nogu, pa u njima možete provesti ceo dan.

 

Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele

 

makonda-tracker