statement

Kako se obući jednostavno, a hipnotisati sve? Severina ima najvažniju MODNU LEKCIJU za svaku ženu, a važiće zauvek

0

Hrvatska pevačica pojavila se u vrlo svedenom modnom izdanju, ali je uz pomoć statement detalja ostavila snažan utisak. Kako joj je to pošlo za rukom i koja je pravila poštovala?

Severina Vučković ne ume da napravi modnu grešku, zar ne?
Severina Vučković ne ume da napravi modnu grešku, zar ne?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Severina sinoć je bila jedna od najzapaženijih zvanica na jednom događaju u Zagrebu, gde je ponovo opravdala titulu jedne od najbolje odevenih slavnih Hrvatica.


Šarmantna Seve odabrala je za ovu priliku najjednostavniju moguću haljinu – lepršavi model crne boje koji pada malo iznad članka. Ima zatvoren okrugli izrez, bez rukava je i prati liniju tela, ističući na suptilan način pevačicin urođeni seksepil i fenomenalnu figuru.


Međutim, glavna zvezda njenog stajlinga nije haljina, već je Severina svoje klasično izdanje upotpunila tako maestralno da svi mogu da uče od nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Uz ljupke zatvorene sandale bele boje i basic crnu haljinu, lepa Splićanka odabrala je torbicu modne kuće Chloé, koja je osvojila i srca vodećih svetskih trendseterki.


Severinin izbor bio je model nazvan Nile Minaudière, tašna inspirisana nakitom koju je dizajnirala Kler Vejt Keler, nekadašnja kreativna direktorka ovog brenda. Zelena torbica u obliku polumeseca visi s ogromne alke u stilu narukvice, a tu su i mnogi detalji zlatne boje, kao i minijaturni privezak.

 


Saveti za nošenje statement torbe


Severina je odlučila da ovim crvenim tepihom prošeta u kombinaciji jednostavne haljine i statement aksesoara, što je sve češći modni izbor poznatih dama.

 

U pitanju je trik koji pevačica često bira da "pojača" svoju jednostavnu i klasičnu odevnu kombinaciju i uvek izgleda spektakularno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Takozvane statement torbe poželjne su u svakoj sezoni, , a reč je o aksesoarima koji se izdvajaju smelim bojama, dezenima, siluetom, šarama ili drugim ukrasima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Da biste ostavili poseban utisak s ovakvim detaljem, neophodno je sledeće:

 

  1. Neka stajling bude jednostavan.
  2. Izbegavajte preterivanje s dezenima.
  3. Nosite odeću neutralne boje.

BONUS VIDEO

Severina nastupila na svadbi Baneta Trifunovića

 

makonda-tracker