krademo trikove

Sva pažnja otići će – baš tamo gde želite! 3 lekcije koje smo otkrili u samo jednom ležernom stajlingu Ivane Korab

0

Popularna mankenka uživala je u koncertu Dina Merlina u vrlo trendi izdanju za svaki dan, a ključni deo njenog autfita bila je šik tašnica

Ivana Korab na koncertu Dina Merlina
Ivana Korab na koncertu Dina Merlinafoto: Petar Aleksić

Bosanskohercegovački pevač Dino Merlin održao je juče drugi od zakazana četiri koncerta u beogradskoj Štark areni i ponovo okupio punu halu.


Među onima koji su uživali u najvećim hitovima omiljenog regionalnog pop pevača bilo je mnogo poznatih ličnosti, a jedna od onih koji su se sjajno proveli bila je manekenka Ivana Korab.


Iako već godinama živi u Americi, gde je zasnovala porodicu, ona koristi svaku priliku da se vrati u rodnu zemlju, a uvek nam donese i dašak svetskog stila.

Ovog puta, manekenka je izgledala ležerno trendi u sivim skinny farmerkama, laganoj crnoj kožnoj jakni i sivoj majici modne kuće Balmain.

 

Ivana Korab na koncertu Dina Merlina u Beogradu
Ivana Korab na koncertu Dina Merlina u Beogradufoto: M.M./ATAImages

Najefektniji deo njenog stajlinga svakako je tašnica brenda Hermès, ljupki model Constance koji je vrlo jednostavnog dizajna, a izdvaja se narandžastom bojom. Zahvaljujući tome, Ivana je dobila statement aksesoar koji i običan, svakodnevni stajling podiže na drugi nivo i ostavlja snažan utisak.

 

Narandžasta Hermès Constance torbica Ivane Korab
Narandžasta Hermès Constance torbica Ivane Korabfoto: Petar Aleksić

Kako nositi statement torbicu?


Srpska manekenka vodila se, pri tome, osnovnih principa kombinovanja statement tašne, a ovo su neke od smernica koje vam mogu biti od pomoći da i vi postignete takav look.

  1. Neka stajling bude jednostavan. Kada imate fantastičan aksesoar, zaista želite da pažnja bude na njemu, zar ne? Zato neka sve ostalo što nosite bude nenapadno, nekomplikovano, jer bi suvišni detalji i boje mogli da budu distrakcija od torbice. Uz to, takav izgled biće klasičan i elegantan.
  2. Izbegavajte preterivanje s dezenima i teksturama. Da bi statement detalj zaista "iskočio", potrebno je da sav fokus bude na njemu, što ne bi bilo moguće uz tufne, pruge ili kariranu šaru. Ukoliko i birate neki print ili rebrastu teksturu odeće, trudite se da budete umereni da ne biste "ugušili" tašnu.
  3. Obucite se neutralno ili u istoj paleti boja. Crni i sivi tonovi odličan su izbor uz jarke tašne, što je trik Ivane Korab koji valja imati u vidu, a ova neutralna pozadina je u funkciji narandžastog aksesoara. Ne bi bila greška ni da je ponela narandžastu, žutu, braon ili neku drugu tipično jesenju boju, ali su tamne nijanse zaista dale torbi priliku da zasija.
Ivana Korab na koncertu Dina Merlina u Beogradu
Ivana Korab na koncertu Dina Merlina u Beogradufoto: Petar Aleksić

BONUS VIDEO

Tamara Kalinić nosi bordo torbu

 

makonda-tracker