neodoljiva

Savršen spoj modernog futurizma i vanvremenskog minimalizma: Severinina OBIČNA HALJINA mami UZDAHE i POGLEDE

0

Dobro je pogledajte, jer ona je sve što vam treba ako želite istinsku eleganciju 

SEVERINA OBIČNA HALJINA KOJA MAMI UZDAHE
SEVERINA OBIČNA HALJINA KOJA MAMI UZDAHEfoto: Instagram/ severina

Poznata hrvatska pevačica Severina često je zbog svojih trendi stajlinga u centru pažnje medija. Ona voli izazovne, ali i one jednostavne kombinacije u kojima možete da idete na kraj sveta.

 

Za specijalne prilike pevačica uvek ponese savršene odevne autfite, a jednan takav ponela je i nedavno na jednom mognom događaju. Ovog puta su svi primetili detalje, koje je Seve i te kako dobro znala da iznese. 

 

Lepa pevačica je izgledala senzacionalno u crnoj haljini britanskog brenda Solace London, čiji dizajn opisuje balans modernog futurizma i vanvremenskog minimalizma.

 

Kreacije ovog popularnog brenda često krase predimenzionirane mašne i plisirani detalji, pa je minimalistički dizajn Severinine haljine razbijen prevelikim puf detaljom na ivicama rukava.

 

Uprkos tome što je haljina sasvim jednostavnog kroja koji prati liniju tela, detalji poput upečatljivih rukava i kragne, takozvane polu-kornjače čine je jednistvenom i veoma senzualnom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ceo autfit Severina je upotpunila sa elegantnim crnim štiklama, a od nakita je imala samo prsten.

 

Osim na Severini haljine ovog poznatog brenda smo imali prilike da vidimo i na Nini Badrić, a pevačica je za nagradu Večernjakova ruža u martu prošle godine odabrala haljinu u prelepoj nijansi roze, koju je kombinovala sa roze salonkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Čini se da je ovom brendu jako teško odoleti, a kako i ne bi kad su haljine poput onih koje nose svetski poznate dive, daleko na holiuvudskim crvenim tepisima.

 

Bonus video:

 

Severina na nastupu Indire Radić

 

 

 

makonda-tracker