potražite inspiraciju

NA LETOVANJU SAMO — BELO! 3 predivne i jednostavne haljine kraljice Leticije bez kakvih je letnja sezona NEZAMISLIVA

1

Stil španske kraljice interesantan je jer mahom bira komade koji su prikladni kako za svaki dan tako i za neke svečanije prilike, a tog pravila drži se i tokom radnog letovanja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španska kraljevska porodica nedavno se uputila na odmor, ali u njihovom slučaju to ne podrazumeva samo lenčarenje na nekom od prelepih španskih ostrva — oni nastavljaju sa svojim kraljevskim dužnostima.


To je za modne sladokusce, naravno, prilika da uživaju u modnim odabirima lepe supruge kralja Felipea VI od Španije, a kraljica Leticija nas nije razočarala.

 

 

Naprotiv, ona briljira čak i na najvišim temperaturama, a posebno je zanimljivo što su centralni deo čak tri njene poslednje odevne kombinacije isključivo bele letnje haljine!


Košulja-haljina

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Kralj, kraljica i njihove naslednice princeza Leonor i princeza Sofija najpre su u Palmi obišli edan socioedukativni centar koji vodi neprofitna organizacija Udruženje Sv. Vinko Paulski. Španska kraljica oduševila je izborom lagane košulje-haljine brenda Vintage Ibiza s vezom u obliku cvetova, koju je kombinovala sa svojim starim espadrilama modne kuće Macarena.


Haljina prikladna i za plažu i za svečanost

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Felipe VI i Leticija potom su, bez ćerki, posetili ostrvo Menorka, gde su, u društvu španskog ministra unutrašnjih poslova, obišli jednu fabriku sira, a kraljica je iznenadila sve ponevši haljinu s bretelama ukrašenim karnerčićima. Ponovo je reč o modelu midi-dužine, ovog puta još laganijem i korisnijem na vrlo visokim temperaturama, a Leticija je ostala verna espadrilama s podignutom petom, svojoj omiljenoj obući ovog leta.


Elegantna haljina za više od 30 stepeni

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kraljevski par produžio je na Ibicu, gde su posetili arheološko nalazište i muzej s feničanskom nekropolom. Ovog puta, izbor španske kraljice bila je maksi-haljina ukrašena čipkom i volančićima i bez rukava, a reč je o modelu brenda Charo Ruiz Ibiza koji nosi naziv Aida lace long dress. Ponovo je ponela espadrile s potpisom kuće Macarena, a tu je slamena letnja tote torba marke Whittelily. Naravno, kao i uvek, Leticija je nosila svoj zaštitni znak — zlatni prsten Karen Halam.

 

 

makonda-tracker