modni pogodak

Severina pokazala kako će se ove zime nositi kožna mini-suknja: Savršen stajling u kojem svaka žena IMPRESIONIRA

0

Ako želite da izgledate trendi dobro pogledajte ovu odevnu kombinaciju lepe Splićanke 

SEVERINA STAJLING KOŽA
SEVERINA STAJLING KOŽA foto: Nemanja Nikolić

Hrvatska pevačica Severina godinama gradi uspešnu muzičku karijeru, a mnoge devojke je pomno prate i zbog njenih savršenih stajlinga. Često nam priredi pravi modni spektakl i izazove opšte oduševljenje trendseterki koje isčekuju svaki njen novi autfit.

 

Jedan, veoma izazovan i smeo ponela je pre nekoliko dana, kada je uprkos hladnom vremenu, pozirala na ulicama Zagreba.

 

Severina je izašla na jednu od glavnih gradskih ulica u odevnoj kombinaciji koja je - savršena. 

 

 

Ovog puta izbor je pao na prelepi džemper poznatog brend AMI Paris, predimenzionirani model u crnoj boji s belim prugama, koji je napravljen od vune i deo je linije pod nazivom Ami de Coeur.

 

Ovaj brend je prepoznatljiv po crvenom motivu, slovu A i srcu. Upravo zbog toga što je želela da baš ovaj komad bude u centru pažnje Severina nije želela da preko obuče jaknu.

 

Uz ovaj prelepi džemper Severina je ponela prelepu kožnu mini suknju u crnoj boji i tanke najlonke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Svim ljubiteljkama mode su sigurno za oko zapale Severinine čizmice, model Dallas brenda Khaite koje su javnosti prvi put predstavljene u njihovoj kolekciji za jesen/zimu 2020. godine.

 

Iako je prošlo tri godine od kada smo ih prvi put videli na poznatim trendseterakma, one su i danas jedan su od najpopularnijih modela obuće. Razlog za njihovu popularnost jeste činjenica da se odlično kombinuju uz gotovo sve, a nakrivljena potpeticu visine 5,8 centimetara čini ih jednim od najudobnih koje su žene ikad imale priliku da nose. 

 

Na tržištu je dostupno nekoliko varijanti, a Severina je za sebe odabrala onu napravljenu od glatke crne kože i ukrašenu cirkonima.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker