tako se to radi

Istu je nedavno nosila i Jelena Đoković: Severina zapalila Zagreb VATRENIM IZDANJEM, a o KULTNOJ TORBICI bruji REGION

0

Nesvakidašnji autfit lepe Splićanke opčinio je Zagreb i ceo region  

foto: Instagram / severina
foto: Instagram / severina

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković pojavila se u zagrebačkom bioskopu na premijeri filma "Samo kad se smejem" reditelja Vanje Juranića i producenata Damira Terešaka i Nikoline Vučetić Zečević.

 

Emotivna i teška drama o rađanju nasilja u porodici okupila je veliki broj poznatih ličnosti, a jedna od najupečatljivijih na ovom događaju bila je definitivno Severina. 

 

Jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu za ovu priliku odabrala je crveni outfit, koji je jedan od najvećih trendova ove sezone.

 

 

U crvenom od glave do pete pevačica je mamila uzdahe i još jednom opravdala titulu jedne od najbolje običenih žena u regionu. Severina je ponela komplet poznatog brenda koji je bio sačinjen od asimetrične bluze u kaput stilu i pantalona ravnog kroja koje su joj savršeno pristajale.

 

Uz komplet je nosila crvene lakirane štikle sa šiljastim vrhom i jednu od najpoželjnijih torbica svih vremena - model Lady Dior modne kuće Dior. Severina u kolekciji torbi ima nekoliko ovih modela, a sada je pokazala i mikro verziju u crvenoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

Cena ove torbe je nešto manje od 4.000 dolara, ali se čini da poznate dame ne mare za cenu kada je dobar izgled u pitanju.

 

Jednom prilikom istu je ponela i supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, samo u zelenoj boji. Ovaj model torbe je must have među pasioniranim ljubiteljkama mode i jasno je da svaka žena od stila mora imati bar jednu ovakvu u svom gardaroberu. 

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker