nije lak zadatak

7 stajlinga Severine Vučković od kojih će vam se POMUTITI UM: Svaki je ultrašik i zavodljiviji od prethodnog

1

Zgodna Hrvatica sabrala je stajlinge na jednom mestu, a na vama je da izaberete ono koje vam se najviše dopada 

7 stajlinga Severine od kojih zastaje dah
7 stajlinga Severine od kojih zastaje dah foto: Dragana Udovičić

Velika regionalna zvezda Severina Vučković često je tema pisanja medija zbog svojih sjajnih nastupa, ali i uzbudljivog privatnog života koji ne krije od očiju javnosti.

 

Severina je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa često objavljuje razne videe sa nastupa, ali i svoje stajlinge, koji su mnogim damama poslužili kao inspiracija za neke od svojih narednih autfita.

 

U protekloj godini bilo je mnogo onih koje možda nije sigla da podeli sa ljudima koji je verno prate svakog dana, pa je odlučila da neke od svojih najdražih stajlinga podeli u jedno objavi.

Bilo ih je ukupno sedam i bilo je zaista teško reći koji od njih je najbolji. Svaki na svoj način, neki zavodljivi, neki moderni i oni koji, poput teksas haljine nikad ne izlaze iz mode.

 

Nakon objavljivanja fotografija Severina je svoje pratioce stavila na muku napisavši u tekstu objave:

 

- 1, 2, 3, 4, 5, 6 ili 7?.. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ona je zapravo pozvala sve da napišu koji stajling im se najviše sviđa. Ova objava izazvala je lavinu komentara, kojih je za samo sat vremena bilo preko 300. 

 

Mnogi od komentatora nisu mogli da se odluče za jedan, pa su pisali da su svi super i da bi ih sve uzeli... Bilo je tu i komentara na račun savršenog izgleda lepe Severine, koja uprkos činjenici da je zakoračila u 6. deceniju života i dalje izgleda kao devojka u dvadesetim.

 

Pogledajte i vi stajlinge, pa napišite, koji od njih vam se najviše dopada?

Bonus video:

 

Kako se Severina krije od medija? 

 

makonda-tracker