savršeno

KAKO će se ove zime kombinovati KAPUT i ROLKA? Kejt Midlton održala lekciju iz stila koja će vam se DOPASTI

0

Moderno i jednostavno izdanje koje odmah možete da iskopirate 

foto: Pool / Zuma Press / Profimedia
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Princeza Kejt Midlton posetila je juče Sebijev kutak u Barnetu, u severnom Londonu, gde je govorila o tome koliko je važno pomoći onim porodicama koje su socijalno ugrožene. Ona je deci ostavila i 50 primeraka knjige za decu "Sova koja se plašila mraka" kako bi im ulepšala predstojeće praznike.


- Ima toliko porodica koje žive u teškim okolnostima. Svako dete treba da ima osnovne stvari. Potrebe su zaista ogromne - rekla je Kejt.

 

Za ovu specijalnu priliku Kejt je odabrala tanku bluza rolku, savršenu za hladne zimske dane koju je savršeno uklopila sa dugom suknjom zvonastog kroja koja je padala do polovine lista.

 

 

Uz nju su se savršeno uklopile crne čizme na visoku štiklu, koje su celoj kombinaciji dale dozu elegancije.

 

Ovakvu kombinaciju definitivno svaka žena može da iskopira odmah, jer su komadi jednostavni, pristupačni, a otmeni i vrlo lepi.

 

Ceo stajling Kejt je upotpunila crnim kaišem od krokodilske kože sa upečatljivom šnalom Ralf Loren, koji je doprineo da izgleda jednostavno, a ipak tako prefinjeno. 

 

1 / 5 Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

 

Princeza je nosila i baršunaste čizme s blok potpeticom od 8,5 centimetara i s potpisom Đanvita Rosija koje su se lepo uklopile uz ostatak ovog nepogrešivog izdanja koji odiše elegancijom, a koji predstavlja savršen izbor za odlazak na posao, kafu s prijateljicama, ali i večernji izlazak.

Preko svega nosila dugi smeđi kaput na kopčanje, a izdanje je začinila s visećim naušnicama brenda Misoma koji svoje komade rade od recikliranih materijala.

 

Bonus video:

 

Kako je Kejt izgledala u mladosti? 

 

 

makonda-tracker