predivno!

Tijara iz 1923. i OTMENOST boginje: Kejt Midlton VELIČANSTVENO stilizovana na banketu u Bakingemskoj palati

0

U Bakingemskoj palati je upriličen svečani banket na kome je najlepša bila Kejt Midlton

Kejt Midlton i njena porodica dočekali su južnokorejski predsednički par
Kejt Midlton i njena porodica dočekali su južnokorejski predsednički parfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa i supruga budućeg britanskog kralja,  Kejt Midlton, bila je glavna zvezda državničkog banketa u Bakingemskoj palati u Londonu.

 

Naime, Kejt, njen suprug, princ Vilijam, kao i kralj Čarls i kraljica Kamila, dočekali su južnokorejskog predsednika Jun Suk Jola i njegovu suprugu Kim Keon Hi.

 

Kao i svakog puta, kako to i priliči ženi njenog stila, Kejt je demonstrirala spektakularno modno umeće i zasijala neverovatnim glamurom.

 

Lepa mama troje dece birala je svečanu toaletu bele boje, koja bi mogla da se nosi kao najlepša venčanica, a u pitanju je kreacije dizajnerke Dženi Pekam.

Kejt i inače bira njene modele kada su važne prilike, kao što je ova, a bila je pun pogodak. Dodatnoj prefinjenosti doprineli su rukavi sa izvezenim zlatnim detaljima, kao i duge, svečane bele rukavice.

 

Kejt Midlton u kreaciji Dženi Pekam sa starom tijarom iz porodičnog nasleđa
Kejt Midlton u kreaciji Dženi Pekam sa starom tijarom iz porodičnog nasleđafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Posebno upečatljiv bio je nakit, koji je deo porodičnog nasleđa i njihove tradicije.

 

Pored dijamantskih minđuša koje su pripadale kraljici Elizabeti,  broša s njenim likom, lente i ordena kraljevske porodice, Kejt je ponela divnu tijaru Strathmore Rose, koja je pripadala kraljici Elizabeti, Kraljici Majci, a ona ju je dobila na poklon od svojih roditelja davne 1923. godine.

Inače, ova tijara se može nositi na glavi, ali i preko čela,  kako ju je tada nosila Elizabeta, tadašnja vojvotkinja od Jorka. Ipak, ova veličanstvena tijara nije nošena dugo godina, sve do ovog stajlinga Kejt Midlton.

 

 

Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju

 

makonda-tracker