modna magija

Čim su je videli, rekli su - BESPREKORNO: Kraljica Leticija ima komad koji mogu da nose žene svih konfekcijskih brojeva

2

Određeni odevni komadi su vanvremenski i mogu ih nositi svi, uvek, bez obrzira na godine, godišnje doba ili građu 

foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija godinama slovi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu. Svojom svedenošću i jednostavnošću dobila je titulu kraljice dobrog stila i još jednom je pokazala da joj ona savršeno pristaje.

 

Ona se ove nedelje pojavila na proslavi 25. rođendana lista La Razon u autfitu koji je oduševio njene fanove.

 

Ovog puta odlučila se za teget pripijenu haljinu koja je apsolutni hit godinama unazad, a mnoge žene je biraju gotovo u svim prilikama, jer je elegantna, prefinjena i može se nositi i kao ultraelegantna sa visokim štiklama, ali i sa patikama.

 

Tamnoplava midi haljina sa spuštenim ramenima i rukavima koji sežu ispod lakta odličan je izbor za žene svih godina i konfekcijskih brojeva.

 

Kraljica je haljinu uparila sa štiklama modne kuće Akvazura. U pitanju je model Gatsbi Sling 75, štikle otvorene pete koje su ukrašene kristalima koji im daju dašak glamura.

 

1 / 5 Foto: PPE/Thorton / Sipa Press / Profimedia

 

Kraljica je u ruci nosila crnu lakovanu torbu modne kuće Magrit, a izdanje je upotpunila elegantnim okruglim minđušama brenda PDPaola.

 

Kosu je pustila da pada niz leđa u blagim talasima, a blagom šminkom istakla lepe crte lica. Pored nje je bio i njen suprug kralj Felipe, koji je godinama njena velika podrška u svemu što radi.

 

Bonus video:

 

Još jedan savršen stajling kraljice Leticije pogledajte u videu:

 

makonda-tracker