žene lude za njom

10 KG NESTAJE čim je obučete: Kraljica Leticija u najmoćnijoj jesenjoj haljini koju mogu da nose svi - od S do XXL

0

Ukoliko želite da vizuelno sakrijete nedostatke na stomaku, ovo je haljina kao stvorena za vas 

Savršen stajling kraljice Leticije oduševio svet
Savršen stajling kraljice Leticije oduševio svet foto: EPA / Jesus Diges

Španska kraljica Leticija u petak je posetila 23. Opera Prima Film Festival u Tudeli. Kao i uvek, sve oči modnih znalaca i istinskih ljubitelja mode bili su prikovani za njen novi, moderni stajling.

 

Ona je i ovu priliku iskoristila da pokaže svoj savršen stil i fotografiše se sa obožavaocima koji su se okupili kako bi je videli i pozdravili.

 

S prvim jesenjim danima kraljica Leticija je iz ormara izvadila svoje omiljene odevne komade, a na spisku su se ovog puta našle i njene obožavane duge kožne čizme brenda Nina Riči, koje savršeno ističu noge i čine da u njima izgledate sjajno. 

 

 

Osim njih, kraljica je sve opčinila uskom haljinom na preklon, u miš sivoj boji, koja je savršena ukoliko želite da sakrijete mali višak u predelu stomaka. Odeću je uparila sa minđušama Izabel Guarč i svojim Koreterno prstenom.

 

Iako ovako izazovne čizme obično nisu deo odeće koju članice kraljevske porodice nose, kraljica Leticija je sebi dala tu slobodu da iz pažljivo i uz mnogo razmišljanja kombinuje tako da nikada ne izgledaju vulgarno.

 

 

Kao što to često čini, na licu nije  imala jaku, već prikladnu šminku nude nijansi, koja je samo istakla njene lepe crte lica.

 

Kad je vidimo ovako obučeno, jasno je zašto važi za jednu od omiljenih članica kraljevske porodice i zašto mnoge žene u njoj pronalaze inspiraciju za neki od svojih narednih stajlinga.

 

Kako je kraljica izgledala pogledajte u galeriji koja sledi:

 

1 / 6 Foto: EPA / Jesus Diges

 

Bonus video:

 

Još jedan sjajan stajling kraljice Leticije pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker