pun pogodak

Ženstveno, nežno, veličanstveno: Čuvena glumica i kraljica Leticija SLIČNIM KAPUTIMA najavile glavni zimski trend

0

Bez dobrog kaputa teško je zamisliti zimu, a čini se da neke od najbolje obučenih žena sveta to dobro znaju 

Kratki, dugački, ili oni srednje dužine, kaputi su aposlutni vladari svake zime. Oni u crnoj boji su klasik s kojim nema greške, ali ponekad je lepo izaći iz tih okvira i isprobati i nešto malo drugačije.

 

Upravo to su uradile dve zvezde modne scene, španska kraljica Leticija i glumica Sara Džesika Parker koje su se pojavile na dva različita kraja sveta u gotovo potpuno istim, omiljenim zimskim komadima.

 

U pitanju je bio jarko pink kaput, koji će, čini se, biti jedan od omiljenih zimskih odevnih komada ove sezone. O kaputima ne treba mnogo govoriti budući da se svake godine iznova i iznova vraćaju na tron, ali boja je nešto što ovog puta zavređuje pažnju.

I kraljica Leticija i Sara su odabrale kapute vedrih boja i postigle super efekat, tako da nije bilo moguće da ih ne primetite. Dve žene, pasionirane ljubiteljke mode, pokazale su kako se u tmurne jesenje i zimske dane može uneti nova energija i dobro raspoloženje.

 

PINK KAPUT JE MUST HAVE OVE SEZONE
PINK KAPUT JE MUST HAVE OVE SEZONE foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sara Džesika Parker je pink kaput kombinovala s pink bluzom i džinsom, dok su njene cipelice, pomalo u retro stilu, bile obogaćene mašnicom u nešto nežnijoj roze.

 

Za razliku od nje, kraljica je pink kaput obukla na sasvim belu, mnogo laganiju i elegantniju odevnu kombinaciju koju su činile plisirana suknja i bela košulja.

 

PINK KAPUT JE MODNI POGODAK JESENI 2023.
PINK KAPUT JE MODNI POGODAK JESENI 2023. foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koja od njih dve bolje nosi pink kaput veoma je teško reći, ali je jasno - ovakav odabir odeće je definitivno pun modni pogodak.

 

Bonus video:

 

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput?

 

makonda-tracker