MINIMALISTIČKI OVAJ PUT

ŠIK IZDANJE koje je opčinilo Španiju: Kraljica Leticija u KOMBINACIJI koja savršeno ističe figuru i briše godine s lica

0

Uvek umerena i savršeno obučena kraljica Leticija još jednom je održala lekciju iz stila 

ŠIK IZDANJE KRALJICE LETICIJE U MADRIDU
ŠIK IZDANJE KRALJICE LETICIJE U MADRIDU foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija pojavila se na događaju koji je organizovala BBVA mikrofinansijska fondacija, a koji ima za cilj borbu protiv digitalnog siromaštva u Madridu.

 

Kao i uvek, besprekorno stilizovana, izazvala je oduševljenje među okupljenim ljudima, a sve one žene koje vole modu bile su opčinjene jednostavnošću kojojm kraljica Leticija uvek postiže pun modni pogodak.

 

 

Za ovu svečanu priliku ona je ponela šik smaragdnozelene pantalone i belu bluzu. koja je otvorila njeno lice i učinila ga vedrijim i mladolikijim.

 

Pantalone dubokog kroja brenda Hugo Boss sa manžetnama ispod struka odličan su način da se istakne vitkost, a bela košulja uveučena u njih samo je doprinela trendi izgledu jedne od najbolje običenih žena na svetu. 

 

Ovog puta ona je ponela jedne od svojih omiljenih cipela, gole štikle sa visokom štiklom, koje su dodatno izdužile njenu liniju i učinile da izgleda istovremeno opušteno, ali i elegantno.

 

1 / 5 Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Svoju kosu kraljica je pustila da pada u blagim talasima preko leđa i ramena i time doprinela mladalačnom, šik izgledu.

 

Kraljica je izabrala minimalnu šminku za događaj, istakavši oči braon "zadimljenim izgledom", a sve je upotpunila ružičastim sjajem za usne.

 

Još jednom je pokazala da voli sveden, minimalistički pristup kada je nakit u pitanju, pa je ponela samo zelene minđuše sa draguljima i jednostavan zlatni prsten na kažiprstu.

 

Bonus video:

 

Savršen stajling kraljice Leticije

 

makonda-tracker