suva elegancija

Ova žena zna kako mudro trošiti novac: SVI KAPUTI koje je kraljica Leticija od Španije nosila ove jeseni

0

Španska kraljica uvek bira modele koje će moći da nosi decenijama, a nema sumnje da će i njene ćerke Leonor i Sofija naslediti neke od ovih vanvremenskih kaputa

Kraljica Leticija od Španije tokom posete Kopenhagenu u ružičastom kaputu
Kraljica Leticija od Španije tokom posete Kopenhagenu u ružičastom kaputufoto: EPA-EFE/IDA MARIE ODGAARD

Budući da je ova jesen prilično topla, nismo imali mnogo prilika da uživamo u slojevitom oblačenju, a u osunčanoj Španiji je to posebno slučaj, pa je španska kraljica Leticija tek nedavno počela da nosi kapute.

 

Priliku za to je dobila i zahvaljujući državnoj poseti Danskoj, gde smo videli nekoliko vrlo šik modela, a supruga kralja Felipea VI od Španije i pre toga je u svojoj domovini ponela nekoliko interesantnih komada.

 

Kamel pelerina s krznom oko vrata na dan kada je njena ćerka princeza Leonor položila zakletvu pred Parlamentom jedan je od lepših modela koje je Leticija ponela do sad, a pink kaputić A-kroja koji je španska kraljica nosila prilikom posete Centru za arhitekturu u Kopenhagenu odmah je preplavio modne portale.

 

Kraljica Leticija i kralj Felipe od Španije u poseti Danskoj
Kraljica Leticija i kralj Felipe od Španije u poseti Danskojfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svakom slučaju, Leticija obožava varijante klasičnog dizajna, jednobojne i i one koji se lako stapaju uz njen stajling, vanvremenski su i sigurno će moći da ih nosi još mnogo godina.

 

U galeriji pogledajte sve kapute koje je Leticija od Španije nosila ove sezone.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Ballesteros

BONUS VIDEO

Scena španske kraljice o kojoj se priča

 

makonda-tracker