nosi samo njih

Ako ne umete da hodate u štiklama, ona ima rešenje: Šarliz Teron je OPSEDNUTA ovom ravnom obućom za svečane prilike

0

Dva dana zaredom, oskarovka se na crvenom tepihu pojavila u vrlo sličnoj obući u kojoj je izgledala jednako elegantno kao da je prošetala u salonkama

Šarliz Teron spada u najbolje odevene žene Holivuda
Šarliz Teron spada u najbolje odevene žene Holivudafoto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Holivudska glumica Šarliz Teron spada u slavne žene poznate po elegantnom stilu, a na crvenom tepihu malo koja zvezda može da joj parira.


Oskarovka neguje vrlo otmen stil, mešavinu klasične elegancije i najnovijih trendova i u svakoj prilici skreće pažnju neočekivanim spojevima, zanimljivim krojevima i efektnim komadima.


U poslednje vreme, Šarliz se odrekla visokih štikli u korist ravne obuće, i to tamo gde najmanje očekujete – na crvenom tepihu.

 

Glumica se najpre pre dva dana pojavila na otvaranju prodavnice Breitling's Meatpacking boutique, a za ovu priliku je odabrala autfit koji potpisuje modna kuća Givenchy.

 

Stil Šarliz Teron uvek privlači pažnju
Stil Šarliz Teron uvek privlači pažnjufoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je spoj upečatljive maksi-suknje iz kolekcije za jesen 2023, "golog" topa prekrivenog perlicama i predimenzioniranog sakoa, koji je Šarlin ponela uz ravne sandale brenda The Row.


U pitanju je vrlo jednostavan model inspirisan japankama, koji se vezuje oko članka dvema satenskim trakama i izgleda vrlo elegantno, a njegova cena iznosi 1.090. dolara.

 


Dan kasnije, Šarliz je prisustvovala događaju u organizaciji modne kuće Dior, u prilično sličnom stajlingu.


Umesto elegantnog topa i blejzera, glumica je sada nosila široku bluzu dugih rukava i čoker od viđe niski bisera, a i tada je odabrala vrlo dugačku i duboku suknju šireg kroja i – ravne sandale.


Model je bio vrlo sličan onom koji je Šarliz nosila dan ranije, ponovo sličan japankama, a ovog puta je odabrala varijantu ukrašenu sitnim kristalima.

 

Omiljena svečana obuća Šarliz Teron u poslednje vreme su ravne sandale
Omiljena svečana obuća Šarliz Teron u poslednje vreme su ravne sandalefoto: Santi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ko kaže da su štikle neophodne da ostavite moćan utisak u svečanim prilikama.

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA - VERICA RAKOČEVIĆ

 

makonda-tracker