TO JE TA

"Devojka sa sela" u TRENDI kombinaciji koja oduzima dah: Severina pokazala koja HALJINA će biti apsolutni JESENJI HIT

0

Kombinacija idealna za sve prilike koja se kopira za 3 minuta 

Severina u moćnom izdanju koje mami uzdahe
Severina u moćnom izdanju koje mami uzdahe foto: Instagram / severina

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica Severina održala je u proteklih nekoliko dana niz izuzetnih koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji. Dobro poznata po savršenoj energiji i trendi odevnim kombinacijama Severina je postala modna inspiracija mnogim ženama na Balkanu.

 

Iako se čini da jesen pomalo kasni, lepa pevačica je odlučila da lagano krene sa sjajnim jesenjim autfitima. Na koncetu u Sloveniji svi su opčinjeno gledali Seve u crvenoj kombinaciji, koja je oduzimala dah.

 

 

Za ovu priliku ona je odabrala dugu, pletenu haljinu maksi kroja, koja je padala do pola lista i na suptilan način isticala njenu savršenu figuru.

 

Preko haljine nosila je crvenu bajkersku jaknu ukrašenu zlatnim detaljima, a na nogama bež gležnjače na pertlanje sa visokom štiklom.

 

Čini se da će crvena boja i ove godine biti apsolutni modni hit, a brojne poznate modne kuće i brendovi uvrstili su ga u svoje kolekcije za jesen/zimu 2023/24 – od Prade i Bottega Veneta do Valentina i Ferragama .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Za crvenu boju često se opredeljuju one devojke i žene koje žele da budu u centru pažnje, a haljine nalik onoj koju je lepa Severina nosila mogu se pronaći u radnjama po tržnim centrima za 2,3 hiljade dinara. 

 

Možda ne brendirane, ali svakako lepe i prijatne ove haljine su trendi i mogu se kombinovati na bezbroj načina zbog čega su već godinama apsolutni i ultimativni jesenji trend. 

 

Bonus video:

 

Severina na nastupu Indire Radić 

 

 

makonda-tracker