savršen odabir

Pred njom bi i svetske lepotice stale i rekle WOW: Severina moćnim MONOHROMATSKIM IZDANJEM opčinila Maroko

0

Kao i mnogo puta do sad, Severina je odabrala odeću koja nije mogla da prođe neopaženo

Stajling kojim je Seve oduševila Maroko
Stajling kojim je Seve oduševila Maroko foto: Instagram / severina

Poznata hrvatska pevačica Severina Vučković godinama važi za jednu od najbolje obućenih žena ne samo u Hrvatskoj, već i šire. Mnoge žene u njoj pronalaze inspiraciju za stajlinge, a kako i ne bi kad je njen izbor uvek moderna, trendi odeća koja se veoma lako kombinuje. 

 

Severina je nedavno otputovala sa drugaricom u Maroko odakle je podelila nekoliko prelepih fotografija. Na njima Severina je pokazala odevnu kombinaciju kojoj bi retko ko mogao naći manu.

 

 

Ona se sastojala od bele duge haljine od pamuka, koja je milovala njeno telo i dugačkog prsluka bez rukava sa kopčanjem preko grudi. Ovako iskombinovani komadi odeće učinili su da njena linija izgleda vitkije, a istakli su grudi i učinili da izgleda savršeno. 

 

Kako bi razbila monotoniju, ona je obula Hermes papuče od bordo kože, koje su godinama unazad apsolutni modni must have. Uz njih idealan izbor je bila mala bordo torba poznatog brenda Saint Laurent koju je pevačica nosila preko grudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Čini se da joj je veoma prijao ovaj put, budući da obožava da obilazi daleke destinacije i upoznaje nove ljude, njihove običaje i tradicije. 

 

U opisu fotografija koje je objavila stajalo je:

 

- Moj omiljeni Marakeš.

 

Bonus video:

 

Severina đuska na nastupu

 

 

makonda-tracker