savršenstvo

U ruci MODNA MAGIJA, na nogama obuća koja se nosi decenijama: Severinin NOVI STAJLING će se danima prepričavati

0

Severina dane u Maroku provodi u društvu prijateljice i trudi se da o najmanje detalje zabeleži svojim telefonom kako ih sačuvala od zaborava 

Moćan stajling Severine iz Maroka
Moćan stajling Severine iz Maroka foto: Instagram, severina

Popularna Hrvatica Severina Vučković u proteklih nekoliko dana objavljivala je na svom Instagram profilu brojne fotografije sa putovanja u Maroko. Ona se dala u obilazak znamenitosti, upoznavanje marokanskog jezika i kulture i čini se da je oduševljena svim što je tamo imala prilke da vidi.

 

Ona se nije libila da sa svojim pratiocima podeli niz fotografija, od kojih ni jedna nije prošla neopaženo. Ipak, čini se da je poslednja ta koja je ukrala svu pažnju modnih znalaca.

 

Naime, Severina je pozirala u širokoj, veoma jednostavnoj, a efektnoj haljini baš u duhu marokanske kulture i tradicije. 

 

 

Ovog puta odlučila se za crni kaftan koji je iskombinovala sa efektnim zlatnim sandalama gladijatorkama i fantastičnim statement nakitom među kojim se najviše istaknula ogrlica.

 

Ljubiteljkama mode nije mogla da promakne ni veoma efektna i poznata torbica, svetski poznatog brenda Bottega Veneta. U pitanju je bio model Džodi, koja je postala modni hit čim se pojavila 2020. godine.

 

Severina je, čini se, veoma vešto birala ovog puta i uspela je da postigne odličan efekat ovom moćnom torbicom koju godinama nose neke od najpopularnijih žena širom sveta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Bivši kreativni direktor Danijel Li je inspiraciju za ovu torbu pronašao u Botteginim torbama iz 70-ih godina prošlog veka. Ova modna kuća je već tada izrađivala torbe od pletene kože, a Li im je samo udahnuo novi život i predstavio modernizirane verzije.

 

Torba Džodi dolazi u tri veličine, a među trendsetericama je najpopularniji mini model, koji nosi i Severina. Ona je za sebe odabrala varijantu u crnoj boji nadograđenu lancem koji je celoj kombinaciji udahuo dozu elegancije. 

 

Bonus video:

 

Severina se krije od kamera 

 

 

makonda-tracker