bez greške

Koketna princeza, kraljica scene, a uvek DAMA: 3 NEZABORAVNA STAJLINGA Aleksandre Prijović za najvažnije veče u karijeri

0

Popularna pevačica sinoć je u dupke punoj Beogradskoj areni pokazala zbog čega važi za jednu od najomiljenijih izvođačica u regionu

Aleksandra Prijović na svom prvom koncertu u Areni
Aleksandra Prijović na svom prvom koncertu u Arenifoto: Petar Aleksić, M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović održala je sinoć koncert u Beogradskoj areni, prvi od planirana tri velika solitička nastupa, koji će ukupno okupiti čak 50.000 ljudi!


Atmosfera na prvom koncertu bila je fenomenalna, Priju su podržale brojne kolege poput Svetlane Cece Ražnatović, Marije Mikić sa suprugom Jovanom, Maje Berović i drugih, a pevačica nije krila da je nastup prevazišao i njena očekivanja.


Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je pevačica koja je već na samom početku pustila suze.

 

Kao pravi profesionalac, Aleksandra Prijović odlično se pripremila za navažniji dan u svojoj dosadašnjoj karijeri, a to je pratio i niz modnih kombinacija koje će se sigurno pamtiti.


Pevačica je bila verna svom uobičajenom stilu, a pred publikom se pojavila u tri različita autfita.


Publiku je najpre pozdravila u dugačkoj kreaciji čiji se gornji deo sastoji od asimetričnog i svetlucavog korseta, dok je donji raskošna žuta suknja.

 

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

 

Da sve bude još interesantnije, nju krasi vrlo dubok šlic, kao i efektna predimenzionirana mašna čija je jedna traka pruža preko ramena.


Nakon toga, popularna Prija pojavila se u pripijenoj kožnoj halter-haljini, modelu bez rukava koji se kopča oko vrata.

Ponovo je odabrala model sa smelim izrezom, koji ističe njene vitke noge, a ima u šečatljive svetlucave detalje.


Za sam kraj, pevačica je ponela klasično žensko odelo, koje čine strukirani blejzer i pantalone nešto širih nogavica.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

 

Aleksandra je ponela ovaj model na golo telo, a za dodatni dašak elegancije tu je efektan zlatni detalj na jednom reveru.

 

BONUS VIDEO

Majka Aleksandre Prijović u suzama

 

makonda-tracker