Nosio se pre 5,10,15 godina, sigurno ga imate u ormaru: Jelena Đoković vanvremenskim jesenjim komadom oduševila Sarajevo

0

S prvim prohladnim danima stižu i prvi jesenji stajlinzi, a onaj koji je ponela Jelena Đoković asolutni je hit decenijama

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tople letnje dane zamenili su oni malo hladniji, kišoviti i tmurni i baš sada je pravo vreme da zavirite u svoje ormare i u njima pronađete komade koje ste u ovo doba godine nosili proteklih godina. 

 

Čini se da je Jelena Đoković isto učinila i ono što je pronašla sigurno će vam se dopasti. Ona je juče dan provela u Sarajevu, gde je šetala ulicama i uživala u ukusnim slatkišima po kojima je ovaj grad prepoznatljiv. 

 

Ono što su svi na storijima koje je podelila primetili, osim velikog osmeha i oduševljenja onim što je iza izloga, jeste njen savršen jesenji autfit.

 

 

Jelena je za ovu priliku odabrala tanak jesenji mantil u sivoj boji, koji je idealan za one dane kada napolju nije mnogo hladno, ali je ipak potrebno nešto dugih rukava.

 

Ovakvi odevni komadi veoma su praktični, a lako se i kombinuju. Bilo da je crn, maslinasto zeleni ili poput ovog Jeleninog, bež, jedno je sigurno, sigurno ga imate u ormaru makar u jednoj boji.

 

Jesenji autfit Jelene Đoković
Jesenji autfit Jelene Đoković foto: Instagram / jelenadjokovic

 

Jelena je stajling upotpunila mačkastim naočarima, sličnim onima koje je ove godine nosila na Vimbldonu. Uz mantil savršeno su se uklopile elegantno-sportske pantalone, bela košulja i bele patike. 

 

Ovaj stajling će se sigurno dopasti mnogim devojkama, a tim pre što ove  komade gotovo svaka žena ima u svom ormaru i što mogu da se nose u svim prilikama. 

 

Bonus video:

 

Kako Jeca peva pogledajte u videu:

 

makonda-tracker