savršene

Obožava ih i Dženifer Lopez: Severina u NAJMOĆNIJOJ OBUĆI kakvu možete da nađete za 1.500 dinara

0

Jedan par ove jesenje obuće možete kombinovati uz gotovo svaki odevni komad 

Severina pokazala kako će se ove sezone nositi crne lakovane mokasine
Severina pokazala kako će se ove sezone nositi crne lakovane mokasine foto: Instagram / severina

Jedna od najbolje obučenih žena u regionu Severina Vučković nedavno je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija sa putovanja po Hrvatskoj. Ljubiteljkama mode odmah je za oko zapao jedan detalj, prelepe mokasine, koje nose potpis svetski poznatog brenda Chanel.

 

Severina je za šetnju odabrala jednostavne jesenje komade odeće i uz svaki od njih savršeno su se uklopile crne, lakovane cipele toliko savršene da je prosto nemoguće odloleti im.

 

 

Mokasine su broj jedan modni trend kada je sezona jesen 2023. u pitanju. Severina je odabrala ovaj model brendiranih mokasina čija cena se na Internetu kreće oko 1.500 €, ali slični modeli, koji nisu firmirani koštaju mnogo manje.

 

U prodavnicama i na raznim Internet stranicama mokasine sličnog izgleda mogu se pronaći za samo 1.500 dinara. Upravo ta pristupačna cena je još jedan od razloga zbog kojih su one preplavile ulice srpske prestonice, ali i ostalih gradova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Drugi razlog je i to što se odlično kombinuju uz gotovo sve, pantalone, farmerke, suknje, haljine... Na vama je samo da dobro uklopite boje, dodate neku lepu upečatljivu torbu ili drugi detalj i sigurno je - nećete ostati neprimećene. 

 

Mokasine su definitivno najpoželjniji model cipela u jesenjoj sezoni, a one koje potpisuje Chanel važe za pravi klasik.

 

Modni insajderi kažu da su njihove mokasine ekvivalentne njihovoj legendarnoj torbi od 2,55, tako da nije iznenađenje da mnogi žele da ih imaju u svojoj kolekciji cipela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bulé (@bule.de.lujo)

 

Nosi ih čak i Dženifer Lopez, kraljica sa štiklama koja čak ide u kupovinu ide u štiklama. 

 

Mokasine su jedan od onih modela cipela o kojima se uvek priča. Ljubiteljke visokih potpetica zameraju njihovim ravnim đonima i uglavnom nisu oduševljene njihovim dizajnom, a s druge strane, mnoge dame ih jednostavno obožavaju i smatraju ih nezamenljivim u prelaznom periodu godine, tokom jeseni i proleća.

 

Bonus video:

 

Ni muškarci nisu odoleli mokasinama 

 

 

makonda-tracker