kakva konstrast!

Zavodljiva, damska i – RISKANTNA! Kraljica Leticija u bluzi koju niti ume niti sme baš svako da nosi

1

"Barbi groznica" očigledno i dalje ne popušta kod španske kraljice, koja nastavlja da nosi roze komade, a sada je odabrala jedan od lepših

Kralj felipe i kraljica leticija na dodeli nagrada princeze od asturije
Kralj felipe i kraljica leticija na dodeli nagrada princeze od asturijefoto: EPA-EFE/Chema Moya

Bluze puf-rukava uvek su pomalo riskantne jer mogu vizuelno da prošire figuru, a zamislite ako je tek čitava bluza puf? Međutim, španska kraljica Leticija tih briga nema – uz svoju savršenu liniju, ona može da nosi bilo šta, pa i ovaj božanstven komad!


Španska kraljevska porodica prisustvovala je juče dodeli nagrade Princeze od Asturije 2023, priznanju koje uručuje princeza Leonor, prestolonaslednica kralja Felipea VI i starija od njegove dve ćerke koje ima s Leticijom.


Svi članovi ove porodice bili su veoma elegantni, kako prilika nalaže, a najjači utisak ponovo je ostavila kraljica Leticija, koja je odabrala crno-roze kontrast kao način da oduševi.

 

Supruga španskog kralja pojavila se u svetloroze bluzi koju potpisuje brend Maria Barragan, iza kog stoji dizajnerka specijalizovana za venčanice, pa ne čudi što je u pitanju vrlo romantičan komad.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/Chema Moya

 

Ova bluzica je izrađena od satenskog tafta, ima ogromne puf-rukave i sama je u stilu balon-kroja. Reč je o komadu čija cena iznosi 138 evra, a obično se nosi upasan u duboke pantalone, ali je Leticija odlučila da istakne uzak struk tankim kaišom brenda Hugo Boss.

 

Kraljica Leticija nosila je prelepu roze puf bluzu na dodeli nagrada princeze od asturije
Kraljica Leticija nosila je prelepu roze puf bluzu na dodeli nagrada princeze od asturijefoto: EPA-EFE/Ballesteros

Uz to je ponela jednostavne crne skinny pantalone i crne klasične salonke s visokom štiklom, dok je u ruci nosila pismo-tašnu pink boje s potpisom brenda Magrit.

 

BONUS VIDEO

Dirljiv gest kraljice Elizabete na sahrani princeze Dajane

 

makonda-tracker