trendi

DETALJI ČINE DA IZGLEDAJU JOŠ EFEKTNIJE: Evo kako je NAJBOLJE nositi odeću sa PUF RUKAVIMA za POTPUNO privlačenje pažnje

0

Već nekoliko sezona unazad sigurno uočavate popularne puf rukave na mnogim bluzama, haljinama, košuljama. Naime, još osamdesetih godina puf rukavi bili su hit, a dizajneri su ih vratili na velika vrata.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Puf rukavi su romantični, nežni, odaju utisak ženstvenosti, a ovaj modni talas već je zavladao kako pistama, tako i buticima.

 

Primera radi, Mark Džejkobs samo je jedan od slavnih dizajnera koji je opčinjen puf rukavima, a od slavnih dama — Kejt Midlton ih naprosto obožava.

 

Voluminozni dizajn i statement izgled prava su kombinacija za privlačenje pogleda i recept za trendi izgled, što dokazuju i stajlizni brojnih influenserki i trendseterki sa društvenih mreža.

 

 

Ipak, kako ih je najbolje nositi?!

 

Bilo da je u pitanju bluza ili haljina, ključ je u suptilnosti.

 

Pamučni, vuneni ili kožni komadi sa puf rukavima biće odličan izbor za street style i ležernije varijante, ali ako odaberete "sjajniji" materijal, nose se perfektno i u svečćanim prilikama.

 

Za još jači modni pogodak obucite haljinu ili bluzu od tafta, čime se stvara utisak većeg volumena i samim tim se privuče mnogo pažnje!

 

Posebno dobro se kombinuju bluze ili topovi sa puf rukavima uz pantalone i suknje sa visokim strukom.

 

 

 

 

makonda-tracker