ume da ostavi utisak

Beograđani bi vas gledali čudno, ali... Otkačen trik Irine Šajk za SLOJEVITO OBLAČENJE koji MORATE probati ove jeseni

0

Ako želite da probate nešto novo i drugačije tokom jesenje sezone, neobična modna caka ruske lepotice mogla bi biti baš ono što vam treba

Irina Šajk uvek izgleda spektakularno
Irina Šajk uvek izgleda spektakularnofoto: Falconeri/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Leto se bliži kraju, jutra i večeri su već svežiji, pa se polako okrećemo odeći za prelazno doba godine, kada se vraća i ultimativni modni savet za septembar i oktobar – slojevito oblačenje.


Pored toga što je nošenje više slojeva odeće praktično i pomoći će vam budete spremni za sve iznenadne promene vremena, ono može da izgleda vrlo šik. Naravno, ako to činite pravilno!


Kada su u pitanju modna pravila, nema boljeg izvora od zvanično najbolje odevenih žena planete, a među njima je ruska manekenka Irina Šajk, koja i van piste izgleda jednako trendi kao kada o njenom stilu brine tim ljudi.

 

Često najlepša Ruskinja ume da nas oduševi nečim sasvim neočekivanim, a tako je bilo i u martu ove godine, kada je Irina tokom Nedelje mode u Parizu viđena u nesvakidašnjem spoju.

 


Manekenka je u Gradu svetlosti prošetala u kombinaciji crne mini-haljine, modela s rolkom koji je vrlo zgodan za hladnije dane, a preko njega je ponela – mantil i jaknu! Irina je odabrala Burberry trenč mantil, dugačku varijantu ovog klasičnog komada, a preko njega pilotsku jaknu od braon brušene kože.


Svakako neočekivan izbor, koji je privukao mnogo pažnje modnih portala, a Irina je sve začinila crnim kratkim čizmama i izvučenim belim soknama.

 

BONUS VIDEO

Irinu Šajk do sad ovakvu nismo videli

 

makonda-tracker