ovo niko nije očekivao

Veči ŠAMAR od Karleušinog komentara bio je samo pogled na nju: Irina Šajk u IDENTIČNOJ HALJINI razbesnela Kajli Džener

1

Čini se da je ovaj potez Irine Šajk veoma neprijatno iznenadio Kajli Džener 

foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Vatreni susret dve svetski poznate lepotice, Kajli Džener i Irine Šajk uzdrmao je javnosti i nametnu pitanje na o kojem će se dugo raspravljati - kome je ova neobična kreacija bolje stajala?

 

Naime, na reviji modne kuće Schiaparelli na Nedelji mode u Parizu moglo se očekivati svašta, ali odabir koji su napravile Kajli Džener i Irina Šajk pogodio je, čini se, obe kao grom iz vedra neba.

 

Na društvenim mrežama veoma brzo su se proširili snimci koji jasno pokazuju da Kajli nimalo nije bilo prijatno dok je manekenka Irina Šajk laganim i grandioznim pokretima u identičnoj modnoj kreaciji prolazila pored nje. 

 

 

Kajli je na reviju stigla u nabranoj plišanoj crnoj haljini, ne zadugo nakon nje u identičnoj kreaciji pojavila se i Irina Šajk. Obe lepotice nosile su jednostavnu kreacija maksi dužine bez bretela i rukava.

 

I na prvi pogled reklo bi se, ništa je nije izdvajalo iz mora sličnih koje smo do sada videli mnogo puta. Ipak, jedan detalj zapao je svima za oko i baš zbog njega ova haljina je dospela u centar pažnje ne samo stranih već i naših domaćih medija. 

 

 

Taj detalj bila je džinovska plišana glava lava, koja se pružala od ramena sve do struka. Baš ovaj detalj učinio je da se jave i borci za prava životinja, a na domaćoj muzičkoj sceni najglasija je bila Jelena Karleuša.

 

Kajli Džener u haljini sa lavljom glavom podelila javnost
Kajli Džener u haljini sa lavljom glavom podelila javnost foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Ona je odmah u komentaru poručila da se žustro protivi svakom vidu ubijanja životinja, a zgrožena je onim što je Kajli ovog puta ponela.

 

Ovo nije moda! – poručila je Karleuša na engleskom jeziku. – Ovo je promocija i glorifikacija lovokradica i lova na trofeje! Odvratno i uznemirujuće! Neukusno i pogrešno!

 

 

makonda-tracker