sijaju

Otkriveno šta o svemu misli NJEN SLAVNI DEČKO: Irina Šajk i Bredli Kuper razmenjuju nežnosti na odmoru u Veneciji

0

Kao u danima najveće ljubavi i sreće, manekenka i glumac šetaju zagrljeni i nasmejani iako je Ruskinja već neko vreme u vezi s drugim

Irina Šajk već neko vreme uživa u društvu bivšeg partnera
Irina Šajk već neko vreme uživa u društvu bivšeg partnerafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Pre nekoliko dana, ruska manekenka Irina Šajk (37) podelila je nekoliko trenutaka sa svog letovanja s bivšim partnerom i čuvenim holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom i njihovom ćerkom Leom de Senom.


Slavna lepotica pozirala je u donjem delu kupaćeg, dok je ruke samo prekrila grudima, a objavila je i selfi svog bivšeg verenika za koji je on pozirao bez majice.


Nekadašnji par očigledno se odlično provodi, a oni su nakon opušanja u prirodi produžili dalje, pa su sada viđeni kako uživaju u čarima Venecije, gde danas počinje Mostra.

 

Američki glumac je došao u Veneciju zbog premijere svog novog filma "Maestro", a nema sumnje da ćemo, s njim ili bez njega, na crvenom tepihu videti i Irinu Šajk.


U svakom slučaju, oni su uslikani više puta čim su stigli u ovaj jadranski grad, a paparaci su ih primetili kako kako se grle u više navrata, a Bredli je fotografisan i dok je nežno dodirivao Irinu po ramenu tokom ručka.

Kako prenosi Daily Mail, igrač američkog fudbala Tom Brejdi, s kojim je Irina Šajk odnedavno u emotivnoj vezi, nema ništa protiv njihovog zajedničkog odmora.


Tom misli da je sjajno što ona brine o detetu zajedno s Bredlijem jer i on ima takav odnos sa svojim bivšima Žizel i Bridžet, pa nije nimalo ljubomoran, kad Irina provodi vreme s njim i njihovim detetom – rekao je izvor blizak sportisti.
Štaviše, on je oduševljen time koliko je porodica njegove nove devojke skladna.


Tomu je drago što to vidi jer je on porodični čovek i zna kroz šta Irina prolazi, pa je još više poštuje jer je majka i nosi se sa svim tim, što nije lako – dodao je anonimni izvor.

 

Irina Šajk i Tom Brejdi nakon noći koju su proveli zajedno u njegovom domu
Irina Šajk i Tom Brejdi nakon noći koju su proveli zajedno u njegovom domufoto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brejdi, inače, ima ćerku Vivijan (10) i sina Bendžamina (13) s manekenkom Žizel Bundšen i sina Džeka (15) s glumicom Bridžet Mojnahan.

 

BONUS VIDEO

Anđelka Prpić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker