uvek drugačija

"Neukusno", "Ovo nije za Kan", "Ovo nije za šta"... DRSKO SMELA izdanja Irine Šajk o kojima danas priča ceo svet

0

Slavna Ruskinja pojavila se na crvenom tepihu Kroazete u neočekivanim izdanjima i ukrala sve poglede

Irina Šajk na 76. Kanskom festivalu
Irina Šajk na 76. Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Kanski festival, 76. po redu, u punom je jeku i okupio je neka od najpoznatijih imena u svetu filma, a gošće su, kao i svake godine, najuspešnije manekenke sveta.


Među njima je i ruska lepotica Irina Šajk, koja je ponovo odlučila da ostavi snažan utisak na crvenom tepihu, a umesto proverenih načina za to, ona je rešila da rizikuje.


I, nema sumnje, danas je glavna tema!


Irina je do sada prisustvovala premijerama filmova "Killers of the Flower Moon" i "Firebrand", a ove večeri je bila među najzapaženijima, zahvaljujući vrlo smelim odevnim varijantama.

 

Najpre na premijeru ostvarenja "Killers of the Flower Moon", koji potpisuje Martin Skorseze, stigla u haljini balskog kroja koja je delo modne kuće Armani Prive. U pitanju je toaleta iz kolekcije za jesen 2022. godine, couture model tamnoplave boje koji ima raskošnu suknju u obliku zvona, dok se gornji deo sastoji od dveju traka koje prekrivaju grudi.


Ipak, ne sasvim – kako je tkanina poluprovidna, Irina je iz određenih uglova pokazala poprsje onako kako obično imamo priliku da vidimo samo na revijama visoke mode.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Sutradan je Irina prisustvovala premijeri filma "Firebrand" reditelja Karima Ajnuza, kada se pojavila u jednako provokativnom izdanju, a ovog puta ona je spojila top u obliku slova X, zapravo dve ukršene trake koje joj prekrivaju grudi.

 

Reč je o kožnom komadu braonkastobordo nijanse, a kombinovala ga je s maksi-suknjom sirena-kroja, koja je vrlo (vrlo!) plitka, pa ni ovaj autfit nije oduševio njene fanove.

 

1 / 5 Foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia


"Irina je prelepa, ovo je odvratno", "Ovo jednostavno nije za Kan", "Ovo nije ni za šta", "Greh je obući Irinu Šajk u ovo", "Je li samo meni ovo neukusno?", "Zar na Kanskom festivalu ne postoje neka pravila za oblačenje?"... komentarišu nezadovoljni fanovi modela.

 

 

makonda-tracker