za svaki dan

Košta 1.000 dinara, a možda ga već imate! Urban komad kojim je Irina Šajk OPSEDNUTA ovih dana je savršen za proleće

0

Glavni deo ovih autfita Irine Šajk može se kupiti na svakom koraku u Srbiji, a Ruskinja ga kombinuje bez greške

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk u poslednje vreme malo uspešnije krije od paparaca u Njujorku, pa nemamo priliku da baš svaki dan uživamo u njenim modnim kombinacijama.


Slavnu lepoticu obično viđamo na fotografijama na kojima obavlja dnevne obaveze ili šeta sa ćerkom Leom de Senom, koju je dobila s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom. Samim tim, uglavnom su u pitanju street style odevne varijante, obično ležernije s trunkom elegancije, a u posle vreme Irina Šajk je tome dodala oštru urbanu crtu.


Naime, novi omiljeni spoj vatrene Ruskinje čine šorts, visoke čizme i – obične crne majice s likovima popularnih repera!


Pre dva dana ona je na Instagramu pokazala da je na muzičkom festivalu Koačela nosila visoke kaubojske čizme sa blok-štiklom i resama u kombinaciji s kratkim šortsom i sakoom brenda Alaia. Ispod svega, ponela je ispranu crnu majicu s likom Bigija Smolsa, poznatijeg kao Notorious B.I.G.

 

1 / 5 Foto: irinashayk/Instagram


Nakon toga, Irina je u Njujorku viđena tokom povratka iz ćerkine školice, kda je nosila ravne čizme do kolena i kožni šorts i burgundi bomber jaknu, a uz to majicu s Tupakovim likom!

 

Irina Šajk i Lea de Sena tokom šetnje Njujorkom
Irina Šajk i Lea de Sena tokom šetnje Njujorkomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Očigledno Irinu i dalje tresa festivalska groznica ili ovih dana sluša samo rep iz devedesetih. U svakom slučaju, napravila je vrlo urban i trendi spoj, idelaan za prolećnu sezonu, zar ne?

 

Irina, inače, obožava obične majice s natpisima i aplikacijama, a i ranije je nosila jednu s likom neke poznate ličnosti. Naime, usred borbe fanova Britni Spirs da se pevačici ukine starateljstvo koje sunad njom imali otac i advokati, Irina Šajk je ponela majicu s njenim likom pokazavši tako svoju podršku pop zvezdi.

 

Irina šajk u majici s likom Britni Spirs
Irina šajk u majici s likom Britni Spirsfoto: Jose A Perez / INSTAR Images / Profimedia

 

makonda-tracker