kraljica piste

Ovakvu haljinu NIKAD niste videli, a detalji su nestvarni: Irina Šajk protresla Pariz aufitom koji ne može svako da nosi

1

Zlavna zvezda na reviji modne kuće Vivienne Westwood bila je ruska manekenka Irina Šajk, koja je još jednom pokazala zašto je među najpopularnijima na svetu

Ruska manekenka Irina Šajk na reviji Vivijen Vestvud
Ruska manekenka Irina Šajk na reviji Vivijen Vestvudfoto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Nedelja mode u Parizu ovih dana okuplja sam modni krem, a slavni dizajneri prikazuju svoje najnovije kolekcije za jesen i zimu 2023. godine.

 

Među najzapaženijim revijama proteklih dana svakako je ona brenda Vivienne Westwood, budući da je čuvena kreatorka i osnivačica ove modne kuće Vivijen Vestvud preminula pre samo tri meseca.


Predstavljanje nove kolekcije njenog brenda okupilo je veliki broj slavnih ličnosti, ali ni oni nisu mogli da zasene modnu magiju koja se dogodila na pisti.

 

Jednu od najlepših kreacija je, kako to obično biva, ponela ruska manekenka Irina Šajk (37), kojoj je pripala čast da se pojavi u neobičnoj haljini koju ćemo sigurno videti na nekom crvenom tepihu.

 

1 / 5 Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia


Čuvena Ruskinja prošetala je najpre pistom u senzacionalnoj haljini inspirisanoj gotičarskim stilom, a u pitanju je komad A-kroja s vrlo dubokim, uskim i efektnim V-izrezom. Reč je o haljini s puf-efektom u predelu ramena i s kratkim rukavima, koja naglašava struk uz pomoć tanke crvene vrpce na vezivanje, odakle se širi u raskošnu suknju u obliku zvona.


Možda i najupečatljivije u vezi s nesvakidašnjom haljinom jeste njena oxblood boja, koja se uglavnom prevodi kao "volovska krv". Da sve bude još lepše, ova toaleta ima praktične džepove, a na ramenima se nalaze i dve vezice crvene boje.

 

Ruska manekenka Irina Šajk na reviji Vivijen Vestvud
Ruska manekenka Irina Šajk na reviji Vivijen Vestvudfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Irina je dodatno izdužila figuru uz pomoć visokih crnih čizama na pertlanje i sa platformama, a kosa joj je podeljena na razdeljak i pada niz leđa. Sve još više edgy čini burgundi karmin vrlo tamne nijanse, kao i viseće minđuše u obliku cveta oštrih latica.

 

 

 

makonda-tracker