(foto)

U boji VATRE & strasti: Mirka Vasiljević opčinila Srbiju vamp izdanjem za modne čarobnice

1

Mirka Vasiljević očarala je Vrnjačku Banju stilom za zavodnice na otvaranju festivala

mirka vasiljević u smelom izdanju u vrnjačkoj banji
mirka vasiljević u smelom izdanju u vrnjačkoj banjifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Juče je u Vrnjačkoj Banji svečano otvoren 47. Festival filmskog scenarija, a voditeljka i domaćica programa, pokraj Miljana Prljete, bila je sjajna Mirka Vasiljević, koja je ponovo pokazala zbog čega je modna čarobnica.

 

U Vrnjačkoj Banji su se ovog vikenda pojavili brojni slavni glumci, među njima su crvenim tepihom prošetali Stevan Piale, Bane Vidaković, Milan Bosiljčić, Slobodan Ćustić sa decom i suprugom, a Ivan Bosiljčić je dobio nagradu za promociju ovog festivala.

 

Tokom festivala biće prikazani filmovi: „Vera“, „Munje Opet“, „Indigo Kristal“, „Vučje bobice“, „Trag Divljači“, „Troje“, „Sveta Petka - krst u pustinji“ kao i premijere „Ko živ ko mrtav“, „Kristina“, „Usta puna zemlje“, „Da li ste videli ovu ženu?“, „Ovuda će proći put“, „Momak i devojke“, „Troje“ i „Zima jednog proleća”.

 

Van konkurencije gledaoci će videti i ostvarenja "Oluja" i "Zima jednog proleća".

 

Što se tiče voditeljke festivala, Mirke Vasiljević, ona je odmah očarala sve prisutne vamp izdanjem koje je i zavodljivo, a i vrlo elegantno u isto vreme. Za takvu kombinaciju uvek je zaslužna crvena boja, koju je Mirka nosila na fenomenalan način, a obukla je dugu crvenu haljinu sa diskretnim cirkonima.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Oko predela struka dodat je drapirani materijal koji visi, a pomalo je u tom delu haljina i nabrana, čime se postiže savršen efekat ravnijeg stomaka, a vaja figuru i čini je vizuelno užom.

 

Bonus video

Mirka Vasiljević o odnosu sa Vujadinom:

 

makonda-tracker