money piece

Kako da frizurom skinete 10 godina s lica? Mirka Vasiljević pokazala novi PROLEĆNI TREND - jeftin, brz i ULTRAMODERAN

0

Ovu tehniku farbanja kose obožavaju žene širom sveta

 

Mirka Vasiljević ima frizuru koja briše godine s lica
Mirka Vasiljević ima frizuru koja briše godine s lica foto: Instagram / mirkavasiljevic

S prvim prolećnim danima žene traže način da osveže svoj izgled posle zime, a ako ste i vi jedna od njih ovaj savet vam u tome brzo i jednostavno može pomoći.

 

Naša poznata glumica Mirka Vasiljević obožava trend poznat kao "money piece" jer joj on daje potpuno drugačiji izgled, a ne zahteva predugo sedenje kod frizera niti mnogo novca. 

 

Money piece ili face frame jedna je od onih tehnika bojenja koja stvara efekat osunčane kose što znači da ćete na taj način „produžiti leto“ u vašoj kosi. Naziv Money piece nastao je od ideje da za najmanje novca dobijete najbolji efekat.

 

 

Naime, ova tehnika je veoma laka za rad, pramenovi se rade samo oko lica, a lepo se kombinuje i sa balajažom. Za najlepši utisak važno je pravilno izvući pramenove i stvoriti prirodan kontrast koji nije prenaglašen.

 

 

Kao što svi znamo, Mirka ima dosta obeveza kada je njen profesionalni život u pitanju, ali i zbog dece, pa voli sve ono što može da joj olakša života.

 

 

S ovom tehnikom nema potrebe mnogo da se bavite svojom kosom, važno je da je čista, malo je uvijete u talase i imate frizuru kao da ste upravo izašli iz najskupljeng frizerskog salona. 

 

 

Osim toga, ona odlično pristaje ženama svih starosnih dobi, jer ti svetliji pramenovi oko lica daje efekat svežine i brišu sigurno desetak godina s lica. 

 

 

 

 

makonda-tracker