lako se kopira

Kroj džinsa koji izdužuje noge i skida 10 cm u struku: Mirka Vasiljević u trendi izdanju koje je očaralo Beograđane

2

Stajling Mirke Vasiljević je idealan za sve prilike, a može da se nosi i uz ravnu obuću, patike, baletanke, ali i uz štikle.

Mirka Vasiljević je atraktivnim, poslovnim izdanjem oduševila Beograđane.
Mirka Vasiljević je atraktivnim, poslovnim izdanjem oduševila Beograđane.foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević je poznata po upečatljivom stilu. Za glamurozna dešavanja bira elegantne haljine, a za gradska dešava opuštenija izdanja, koje svaka devojka može veoma lako da kopira.

 

Mlada glumica pleni pažnju gde god da se pojavi, a tako je bilo i ovog puta.

 

Ona je za jedno gradsko dešavanje ponela kombinaciju koja je idealna i za dnevne i za noćne varijante.

 

Njen stajling je savršen i za odlazak na posao, fakultet, može da se nosi uz ravnu obuću, ali i uz štikle kako je to i Mirka uradila.

Uz visoke potpetice, ovu kombinaciju možete da ponesete u večernjem izlasku ili za popodnevno piće sa prijateljima.

 

Mirka se odlučila za džins kao modni komad koji nikad ne izlazi iz mode. Ovog puta je obukla uski model svetlog džinsa sa dubokim strukom, koji je fenomenalno pratio njenu liniju tela i pokazao glumičinu besprekornu figuru.

 

Uz moderan kroj i dužina ovog modela je pala u prvi plan, pa je džins 7/8 dužine sa efektom "pocepanih" krajeva učinio da ovaj model izgleda apsolutno šik i trendi.

 

Uz farmerice, Mirka je iskombinovala belu košulju i beli dugački sako sa jednim dugmetom koji je blago ustručio ovu kombinaciju.

Mirka Vasiljević se odlučila za model džinsa koji izdužuje noge.
Mirka Vasiljević se odlučila za model džinsa koji izdužuje noge.foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Svoju izgled Mirka je zaokružila belim salonkama sa štiklom što je celu odevnu kombinaciju učinilo elegantnijom i još više izdužio glumičine noge.

 

Mirka je za ovu priliku pustila kosu da ravno pada niz telo, a svoje lice je istakla neupečatljivim mejkapom, predimenzioniranim naoačarama za vid i malim, ali efektnim minđušama koje su još više naglasile glumičine lepe crte lica.

 

Celu modnu kombinaciju koja je predstavlja čistu desetku, Mirka je upotpunila braon torbom koju potpisuje Hermes Birkin, a koja spada među najluksuznije brendove kada je ovaj modni komad u pitanju.

 

Popularne Birkinke se proizvode u Francuskoj, i to od kvaliteta vrhunske klase, kao što su teleća, aligatorova, pa čak i nojeva koža.

Svaka je izrađuje ručno, a majstori su mahom završili parisku kožarsku školu Ecole Gregoire – Ferrandi i upotrebljavaju alat star oko 150 godina.

 

Izrada obično traje od tri do četiri dana, a jedan majstor može da napravi najviše četiri torbe za Hermès.

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Oni koji koriste krokodilsku kožu moraju da imaju makar petogodišnje iskustvo rada na manje luksuznim modelima.

 

Ono što birkinama daje na prestižu je to što postoji lista čekanja na koju se kupci upisuju i čekaju mesecima ili čak godinama da dođu do torbe iz svoje mašte.

 

makonda-tracker