čestitamo

Otkriven je i pol deteta: Lepa srpska glumica čeka TREĆE DETE, a ne krije kojim metodama vaspitava svoje mališane

0

Lepa glumica Miljana Gavrilović čeka treće dete, a evo kog je pola prinova

miljana gavrilović je trudna po treći put
miljana gavrilović je trudna po treći putfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Miljana Gavrilović i njen partner Miloš saopštili su juče da čekaju treće dete. Miljana je prošlu trudnoću krila gotovo do samog kraja, a sada je rešila da malo ranije otkrije da je u drugom stanju.

 

Najlepše vesti podelili su video-snimkom, na kome se nalaze sa petogodišnjom ćerkom Mionom i trogodišnjim sinom Vukadinom, pa su organizovali čitavu ceremoniju bušenja balona, sada već jako popularnu u Srbiji, i tom prilikom otkrili da na svet stiže još jedna devojčica!

 

Miljanin trudnički stomak mogli smo da primetimo ovog avgusta, kada se pojavila na festivalu u Vrnjačkoj Banji, a sada je po prvi put javno otkrila da postaje mama po treći put.

 

miljana gavrilović pre mesec dana u vrnjačkoj banji
miljana gavrilović pre mesec dana u vrnjačkoj banjifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jednom prilikom, dok je imala samo ćerku, Miljana je govorila o vaspitanju dece.

 

—Trudim se da ispostavim balans između dece i posla. Uvek nešto malo ispašta, mozak ti je uvek pored dece, da li su jeli ili spavali. Ipak, trudimo se da se isključimo i da se posvetimo maksimalno poslu u datom trenutku — rekla je glumica jednom prilikom za "Informer".

 

trudna miljana gavrilović
trudna miljana gavrilovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

— Postoji spisak vaspitnih mera koje je generacija mojih roditelja primenjivala, a ja želim da ih zaobiđem. Šta će reći komšija ili čije dete je bolji đak, nikada me nije zanimalo niti će. Čini mi se da je u vreme kada smo mi bili deca majkama bilo važnije da kuća bude čista nego da li mi plačemo i nerviramo se. Imala sam sreću da sam do svoje pete godine bila jedino dete, pa su roditelji uspeli da primete moj talenat. S druge strane, kao i svi drugi, nisu osluškivali moje snove, ideje i razmišljanja. To je nešto na čemu ću ja raditi s Mionom. Smatram da otac i majka moraju detetu da budu i roditelji i prijatelji. Taj balans je neophodan — izjavila je ranije glumica za Story.

 

Bonus video

Beba i majka heroji iz Gornjeg Milanovca:

 

makonda-tracker