trendi kombinacija

Jedina teksas suknja koja vam treba ove sezone! Devojka Saše Kovačevića u modernom (i smelom) izdanju oduševila Beograd

1

Pevač Saša Kovačević i njegova devojka Zorana Tasovac uvek su besprekorno stilizovani.

Zorana Tasovac i Saša Kovačević u modernim kombinacijama na koncertu Nikosa Vertisa
Zorana Tasovac i Saša Kovačević u modernim kombinacijama na koncertu Nikosa Vertisafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je stadionu "Tašmajdan" održan koncert Nikosa Vertisa, a među poznatim ličnostima koje su došle da uživaju u njegovim pesmama bili su Milica Pavlović, Sale Tropiko, Ivana Dudić, a jedan od najzapaženijih parova bili su pevač Saša Kovačević i njegova devojka Zorana Tasovac.


Ovo je bio prvi put da se popularni pevač pojavio u javnosti otkad je hospitalizovan čak dva puta zbog virusa.


- Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo - rekao je Saša u snimku koji je podelio na društvenim mrežama.

 

Da se oseća bolje nego ikad pokazao je i sinoć kada se na koncertu pojavio u jednostavnoj beloj košulji sa podvrnutim rukavima i teget pantalonama na ivicu i pokazao svoju fantastičnu formu.

Celu kombinaciju je zaokružio elegantnim braon cipelama i time održao modnu lekciju svim muškarcima koji žele da uz malo truda izgledaju besprekorno.

 

Međutim, njegova devojka Zorana je ipak ukrala sve poglede i oduševila Beograđane sinoć.

 

Poznato je da gde god se Saša i Zorana pojave briljiraju u svojim odevnim kombinacijama, a tako je bilo i sinoć.

 

Bivša misica Zorana, koja je u ljubavnoj vezi sa Sašom od 2017. godine, se sinoć na koncertu Nikosa Vertisa pojavila u trendi kombinaciji koja će svaku devojku pretvoriti u zavodnicu.

 

Gornji deo kombinacije činio je crni top sa bretelama i karakterističnim izrezom koji je otkrio njene izvajane mišiće i preplanuli ten.

 

Donji deo kombinacije činila je teksas suknja midi dužine koja je uspela da zaseni celu kombinaciju.

 

Suknja od crnog teksasa imala je dubok šlic na prednjoj strani, njene krajeve je krasio iskrzani teksas koji je još više doprineo šik noti, a njen ravan kroj se ispostavio kao dobitna kombinacija.

 

Svekupno, sa crnim kaišem, ova kombinacija je izgledala fantastično, isticala je Zoraninu savršenu liniju i predstavljala trendi izdanje koje nije za stidljive.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Što se tiče frizure, opredelila se za letnji trend, opuštene talase.

 

Nije imala upadljiv nakit, već samo nekoliko tankih prstenčića, a ni mejkap nije bio napadan, već naprotiv veoma prirodan.

 

makonda-tracker