modne cake

Jeftina je & uvek u modi! 3 načina da kombinujete JEDINU suknju koja vam treba tokom (svake) godine

0

Decenije prolaze, trendovi se menjaju, a ova suknja je uvek aktuelna i ide uz maltene sve

Kejti Holms u teksas suknji u NJujorku
Kejti Holms u teksas suknji u NJujorkufoto: Humberto Carreno / INSTAR Images / Profimedia

Verovatno ste do sad posedovali jednu ili dve teksas suknje, ali ih sigurno nikad niste smatrali glavnom zvezdom svog garderobera. Od 2023. to se menja!


Komadi od džinsa uvek su aktuelni, a u poslednje vreme verovatno više nego ikad, pa su teksas suknje među najpopularnijim komadima za prolećnu i letnju sezonu.


Zahvaljujući različitim opcijama s dužinama, neočekivanim dizajnima i dezenima, teksas suknja više nije samo već viđeni odevni predmet i pouzdani klasik već može da bude i statement deo modne kombinacije!

 

U nastavku potražite nekoliko ideja za njihovo kombinovanje.

 

  • Uz klasičnu belu košulju


Bez obzira na dužinu teksas suknje, njen spoj s jednostavnom belom košuljom uvek je dobar izbor za svaku priliku.Upotpunite izdanje efektnom tašnicom s dezenom i kvalitetnim kaišem i imate trendi gradski look.

 

  • Uz kožnu jaknu

 


Džins i koža moćan su street style duo u prolećnoj sezoni, a ako umesto farmerki odaberete suknju od teksasa, ostavićete još bolji utisak!

 

  • Uz mokasine i bele sokne

 

Mokasine su ubedljivo najpopularnije ravne cipele proteklih sezona, a sve češće se one nose u kombinaciji s belim soknama, što je odličan izbor za kombinovanje sa teksas suknjom mini dužine ili midi sa šlicem.

 

 

 

makonda-tracker