nije lako

I KOLEGINICE GA NAZIVAJU NAJBOLJIM FRAJEROM NA SCENI: Saša Kovačević otkrio tajnu svoje neverovatne TRANSFORMACIJE

4

Popularni pevač važi za jednog od najatraktivnijih na estradi, a nekoliko pevačica ga je nazvalo najboljim frajerom među poznatima. On sada otkriva kako je svoje telo pretvorio u gromadu od mišića

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Saša Kovačević pre nekoliko godina privukao je mnogo pažnje fotografijama i snimcima iz teretane, a već neko vreme je jasno da malo koji kolega može da mu stane na crtu u ovom pogledu.


Kako on objašnjava, već neko vreme ne uživa u gurmanlucima.

 


Nekad sam jeo i pio sve i svašta, ali više ne pijem alkohol ― samo vodu i limunadu. Već godinama jedem istu, jednoličnu hranu koja je zapravo bezukusna, ali tako sam navikao ― ističe on i dodaje kako izgleda njegov prvi obrok u toku dana.

 

1 / 8 Foto: Instagram


Doručak mi je obilan, pojedem osam do deset jaja, od toga su dva cela, a ostalo samo belanca. Za ručak najčešće biram pirinač i piletinu, a za večeru ribu ― kaže Saša.


On ima važan savet za sve koji žele da promene svoj način ishrane i života ― nema odustajanja!


Najbitnija je disciplina. Neki ljudi nisu karakterno jaki, pa se nakon mesec dana zdrave ishrane vrate starim navikama, jer ne mogu da izdrže. Ali ne smeju da odustaju od zdravog načina života. Ni meni nije bilo lako, ali kada uđeš u štos vrlo brzo se vide rezultati. Sada sve oko sebe savetujem, čak i moja devojka sad redovno trenira sa mnom ― završio je Kovačević.

 


 

makonda-tracker