život porodice

Bogdanova i njena ćerka za njega ima poseban nadimak: Saša Kovačević iskreno o ljubavi s lepom Zoranom

0

Popularni pevač Saša Kovačević već pet godina je u skladnoj vezi s bivšom misicom Zoranom Tasovac, koja je ranije bila u braku s Bogdanom Srejovićem, donedavnim dečkom Svetlane Cece Ražnatović. Ovaj par uživa u svojoj ljubavi i planira venčanje, a sa Zoraninom ćerkom Iskrom Saša je izgradio sjajan odnos.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pop pevač Saša Kovačević i bivša misica Zorana Tasovac važe za par za koji se ne vezuju skandali i živi zajedno idilično, ne eksponirajući se previše u medijima.


Pevač preferira da njihovu intimu zadrži samo za njih dvoje, ali sada je napravio izuzetak i priznao da su u toku pripreme za svadbu.

 

Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako — rekao je Saša za Informer.

 

Zorana Tasovac, Saša Kovačević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je objasnio da Iskru, Zoraninu ćerku koju je dobila u braku s menadžerom jednog beogradskog restorana Bogdanom Srejovićem, doživljava kao svoje dete.


Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen "papa" — kaže Saša ponosno.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić


U jednom od ranijih intervjua, pevač je istakao da ni za šta ne bi menjao sreću koju je pronašao pored Zorane.


Ona razume moj posao i to je normalno. Ono što nas održava je definitivno ljubav na prvom mestu, kao i sve što ide uz to, što je bitno da bi jedna veza uspela. Što se mene tiče, ova veza mi najviše prija iz kog god segmenta da gledam i ne bih je menjao zaista ni za šta — rekao je on jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker