iskren je bio

"Apsolutno je drugačija privatno": Saša Kovačević proveo veče sa Đokovićima, pa otkrio šta misli o Noletu i Jeleni

0

Poznati pevač dobro poznaje Novaka i Jelenu, a sada je odlučio da otkrije kakvi su oni kad su opušteni

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati pevač Saša Kovačević bio je  jedan od izvođača na dočeku Novaka Đokovića u Beogradu, posle osvojenog Vimbldona.

 

Koleginica Milica Todorović se takođe latila mikrofona,  ali i Novakova supruga Jelena Đoković i na iznenađenje mnogih zajedno sa Saletom otpevala čuveni hit "Košava".

 

 

Provod je bio fantastičan, a celokupnoj atmosferi doprinelo je to što su Novak i Jelena bili potpuno opušteni. Jelena je čak u nekom trenutku zapevala, a Saša se nedavno osvrnuo na taj čin i rekao šta misli o Jeleni i Novaku.

 

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

 

- Utisci sa druženja su fenomenalni. Nole je imao turbulentu godinu, i tu noć, kada je došao na proslavu, sve se energetski poklopilo. Jelena je apsolutno drugačija privatno. Njih dvoje su divni ljudi, to nema potrebe ja da govorim, to verovatno svi znaju. Mogu da kažem da je ta noć bila zaista čarobna - rekao je Sale i dodao da se oduševio Jeleninim talentom:

 

- Super se pokazala kao pevačica. Nisam očekivao. Znam su svojevremeno moj prijatelj Damir i ona ukrstili glasove i otpevali duetsku pesmu "Još ti se nadam", tako da sam imao priliku da zajedno sa njom tad prvi put izvedem tu pesmu - ispričao je Saša za Blic.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker